Prijava
   

Normalna devojka

Pesimisti tvrde da je ova vrsta ženskih jedinki, potpuno izumrla. Optimisti se pak još uvek nadaju da će naći neki preživeli primerak i nastavljaju svoju potragu, kao da love čudovište iz Loh Nes-a. Istina je malo drugačija. IMA NORMALNIH!!! Ja sam našao jednu. E, sad, kao što su nekada likovi u čoporima ismevali devojke koje ne izgledaju kao barbike, bez obzira što su kod kuće gulili banane na pola njih, sada se devojke koje se čoporišu plaše šta će im njihovo društvo, koje OBAVEZNO sadrži bar jednu ziljavu, makar niko ne znao odakle ona tu, reći za nekog lika. Sa druge strane će se sve, vođene primerom ziljave jer se glupaci UVEK najglasnije čuju, sa oduševljenjem sećati kako je ispalila nekog lika. Trik je okružiti ih i izdvojiti iz čopora, onda shvatite da su devojke, većinom, normalne.

1. Lik prilazi punijoj(naravno obdarenoj) devojci. Posle desetak minuta neko iz društava, koji ženski polni organ uživo video nije, prolazi pored njega i dobacuje nešto, tipa:"Kol'ka ti udica treba za tog kita". Lik se okreće, vidi da ga celo društvo gleda i glasno ispaljuje nešto poput:"Nego debela, ti baš voliš čokoladu". Sledi smeh, odobravanje društva kome je laknulo što se neće osećati kao slepci jer :" Kako on može da smuva ribu, a ja ne."

2. - Ćao, ja sam Aca. Je l’ često izlaziš ovde? Ja sam tu sa nekim ortacima, vidim i ti imaš drugarice, pa ako bismo mogli da se pridruž…
- (Usplahireno) Beži, beži, beži!
- Pa postoji mnogo elegantniji način da se to kaž…
- Beži!!!!