Prijava
   

Norveška druga liga

Najbolja liga na svetu. Liga zbog koje ne postoji godišnji odmor kod kladioničara. Liga zbog koje mi na svim četovima, forumima, mejlovima, fesjbuku kao mesto prebivališta stoji Trondhajm ( gradić na severu Norveške ). Liga zbog koje nedeljom u 6 sati staje vreme, tada postoje samo pivo, kikiriki i teletekst.... Dok u ostalim ligama počinje pauza, negde krajem maja, u tom trenutku počinje Norway Adeccoligaen ili norveška druga liga. Nemojte sad da mislite da je ovo neka bedna liga. Ja garantujem da oni najbedniji timovi u ovoj ligi igraju lepše i lepršavije i od Zvezde i Partizana zajedno. A to što se novac uzima lagano na njih u kladži to je posebna priča. Slobodno stavite 3+ na celu ligu i lagano dolazi.

Pera : Jebem ti ovaj period kad nema ništa da se igra, samo jebeni tenis. Šta sad da igram na Nalbandijana i Del Potra, jebem im lebac, da im jebem.

Žika : Stvarno brate, katastrofa...a ove Ruse ne bih da igram, sumnjiv mi je onaj Medvedenko, čuo sam da poseduje pola timova u Ruskoj drugoj ligi, ne bih na njih da stavljam kintu...

Tamo neki penzioner u uglu : Eeee deco moja, slušajte vi šta vam ovaj iskusni starac kaže...Okrenite desetu stranu, tamo vam je Norveška druga liga...stavite 4+ na meč Alta – Frederikstad i 7+ na Bodo Glimt – Alesund

Alta – Fredrikstad 4:3 kraj
Bodo Glimt – Alesund 5:5 kraj

Komentari

liga u kojoj 3+ izlazi u 12. minutu +++++

Ja sam ranije šveCku drugu gotivio, standard, nema mita i namestanja.

Е њих не готивим посебно...Норвежани на првом месту, далеко изнад свих, а потом следе Велшани, Швајцарска друга и евентуално Холандска друга, мада су они почели да муте нешто у задње време.