Prijava
   

Nova reklama za Bonux

Petogodišnji plavi dečačić sa loknicama, andjeoskog izgleda sav krvav utrčava u kuću panično vrišteći: "Mama, mama, uzeo sam nož iz kuhinje i izbo sam komšiju. Pogledaj majica i pantalone su mi skroz krvave!"
Majka sa brižnim izgledom na licu pomiluje dete po glavi: "Nema veze sine. Uz novi Bonux ultra q enzim deep layer double wash banana sve mrlje nestaju gotovo odmah."
Sipa vodu u lavor, sipa novi Bonux, potapa majicu i nož i vadi ih blistavo čiste.
Minut kasnije dolaze dva pandura i razvaljuju vrata ali začudjeni gledaju u potpuno čisto dete: "Ajmo Djuro, pogrešili smo, vidiš da je ovaj mali čist kao suza još i na bananu miriše to mora da je neki drugi klinac."
Novi Bonux ultra q enzim double wash banana. Blistava čistoća pri samo jednom potapanju.

Komentari

Jojjj dade minus....A ODLIČNA! IZVINI!

hehehe......ma opušteno...mnogo me nerviraju reklame za praškove pa rekoh da režiram svoju

do jaja defka.... Ja planirao nešto slično da definišem samo što bi umesto ove pričice pisalo nešto tipa - isto što i stara. Inače ode u omiljene.

hahahahahaha nasmejah se ++++

nasmeja se i setih Sajnfelda,on je jednom rekao nešto slično...ovo je bolje.
Tad je pričao i za pandure u filmovima koji razbiju tipa od batina,a kad on mučen ulazi u kola obavezno mu drže ruku na glavi,da se ne udari.

Ma kako god vidim neku reklamu za te deterdžente padne mi ovako nešto na pamet. Izmislio sam već jedno 100 krvavih reklama. Toliko me nerviraju.

ahhaha ultra q enzim deep layer double wash banana ++

Ахахахаахаха+++

Hahaha, genijalno brate! +++