Prijava
   

Nove cipele

Izraz šmekerstva u osnovnoj školi, al' dok si kod učitelja ili učiteljice. Dobro, nisu baš cipele, išao sam u školu posle Tita, pa smo mogli da ganjamo patike, opaaa! Eto vam, matori. Morali da furaju cipele, one partizanke, kožni đon, kožna postava i one od kože... pa se posle pitaju što starijima uglavnom iskaču čukljevi i kojekakvi kurci po nogama, da prostite. No, da se vratim na temu cipela. Sećam se, beše to pre rata, prvi razred bejah. Dobijem ti ja neke patike sa moćnim rendžerom, sećam se, beše onaj Crveni rendžer, a one šatro Adidas. Važi! To je bilo jebeno vreme, valjda ćale menjao peglu ili sokovnik na granici za par patika. Al' bile su strava. Ceo razred me je gledao kao baju. Tada smo furali svakakve patike, uglavnom su bile nekih mentolskih oblika i boja, sećam se, Ribok je tada radio neku reklamu sa Mek-om, neki pomfrit beše u igri, ali dobro. Rasli smo u čudna vremena, tako da čudne patike su deo prateće opreme. Uglavnom, svi smo gotivili da dobijemo nove. Znalo se, nove tike na početku polugodišta, pa se ti jebi ako ih pocepaš na prvom fizičkom. Čak sam se sa drugarom menjao na rekreativnoj na Kopu, on meni neku Diadoru sa flu-zelenim znakom, a ja njemu Crvenog rendžera. Posle smo obojica dobili batine od roditelja, pa opet u svoje stare patike. Dobar je bio taj Rendžer.

Komentari

neka si se ti nama otvorio :)

za sve pare, lolo :)

jebem ti tvoju defku bez primera... nemoj više to da se ponovi inače ti leti MINUS direkt iz druge dimenzije, ščuo!

bata gugi
jebem ti tvoju defku bez primera... nemoj više to da se ponovi inače ti leti MINUS direkt iz druge dimenzije, ščuo!

ja tek sad video da sam postavio defku sinoć... interesantno. Još vidim nešto mi se brojke ne uklapaju, pa rekoh da proverim. Nema više nikad bez primera, na šta ovo liči ovako? Ko žena bez jednog guza... užas! Ispravljamo prvom prilikom!

Dobra defka, ali mora primer bre :)
+

Mrzi me da čitam, sad sam doš'o iz sela umoran k'o konj verujem da je dobra +++ :)

ma, znam... ovo se desilo slučajno, projektor mi se sjebao, pa ne otkucah... ima tu izvesna procedura kod mojih primera, ali sinoć nešto zakazalo! Momci, na sledećoj ide primer da izvadim situaciju, lolo :)

jebe mi se za nick
Mrzi me da čitam, sad sam doš'o iz sela umoran k'o konj verujem da je dobra +++ :)

i ja je tek sad pročitao, dosta lupetanja, ali ima neku draž. Pročitaj, jeb'o ga miš, nije sto strana, lolo

Pročit'o lolo sl. put primer :)
Sećam se ja kad mi ćale kao klincu kupi nove patike a ja namerno vučem o beton da ih što pre iscepam, jebem li ga valjda sam voleo da me ćale bije kaišom lolo

uuu, to je bilo redovno. Nikad ne mogu da zaboravim kad sam dobio prve air max, imao sam možda pet godina, ćale mi kaže da vodim računa da ne probušim đon, jer će onda da se čuje "šššš" kad gazim... posle deset minuta sam uzeo iglu i probušio da čujem šta je to. Aaa, onda...

Matori fanu, kada sam ja sa 4-5 godina dobio one patike što svetle...jebote pao sam u krevet uveče kada sam došao gajbi koliko sam trčao i hodao da vidim i ja i svi ostali kako svetle! A ćale mi doneo iz mađarije, niko nije imo što i džukela.

O tome nisam 'teo da pišem... u njih kad sam čučnuo, pa jedno dan-dva nisam uopšte hteo da sednem. Što bi rekao Baja Mali Knindža "Kupila mi strina na vašaru kod Rume, bile su jače od Adidasa i Pume"

Ma to ima već definisano. Meni u omiljenim. Jedino što se merilo sa tim patikama je bio nintendo, tek to je bilo vaaaaaauuuuuuuu!

Ja imao neke "RUSSEL ATHLETIC" bio nepobjedivc na male goliće kad njih nosim

Samo mi reci da su one belo/plavo/sive ?!

Te jebale majku, bio sam Fenomeno u ulici, komentarisao si mi NVO srce prije tri mjeseca

Еве, чисто да ти се упишем... Прочитах је још јуче ал заборавих да ти бречим ком.. :) +