Prijava
   

O cemu sada razmisljas?

Majka svih glupih zenskih pitanja.U ovom iritantom pitanju nalazi se zamka koja sluzi da te uplete u jos niz glupih pitanja.Logican odgovor je "Ni o cemu bitnom,inace bih ti rekao jer si tu" ili :"Imam neku muku koju ne bih da podelim sa tobom inace bih ti vec rekao,jer si tu".Naravno ne smes tako.Logika nema sta da trazi u raspravi sa zenom jer ce se izvitoperiti,postati svoja suprotnost i okrenuti se protiv tebe.Zato joj daj odgovor posle kojeg nece imati potpitanja.Budi previse kreativan i recit.

-"Ma razmisljam sta bih odabrao kad bi mi neki carobnjak ili naucnik ponudio da steknem jednu od osobina psa.Da li bih uzeo brzinu i okretnost?Da li bih uzeo culo mocnog njuha?Ma ne!Ipak bih odabrao to da mogu sam da lizem svoja jaja!".

Komentari

Mislim da bi svi tako odabrali! :D

E pa, ja ovo bas volEm da pitam. :D

Omiljena + lizanje sopstvenih jaja = definicija dana. :)

Odgovor koji dajem na to pitanje uvek je: "O tome koliko sam srecan sto te imam". Posle toga te zagrli i previse joj navrnu emocije da bi rekla nesto. :D

plitko, klise, nothing new nothing interesting ----

ovo je vrlo odlicno ! +

Defka je dobra, ali minus zato sto je plagijat iz CKM-a...

Fuse

ti si moj ćo'ek ,)
posle te rečenice nema ni traga o nekakvoj raspravi ili tzv. potpitanjima ili sličnim sranjima... a možeš i da nastaviš da razmišljaš o tome o čemu već jesi....:)

Hahahahahahahahhahaha...........joj, dobra defka! +
Fuse, stvarno, da to meni kažeš, ne bih više ni zinula. :D

Како добар пример.

Ај да си бар ЈЕДНУ реч изменио... Не, морао си читав текст да препишеш из ЦКМ-а.