O njoj k'o o pokojniku

Lucky Шерпа 2013-03-05 13:04:20 +0000

Засро си. Нема теорије да ти се јави икада више. Ма чуј јави, тебе кад види прелази на другу страну улице. Давно прошла прича. К'о покојник, немош да је вратиш.

А: И тебра ја оно, при крају, што би се рекло,а она ће мени: "исрпскај ме!". И ја ти се ту наложио, извадим га и вриснем:" Say hello to my little friend! Bum bum bum..."
B:Ахахахахахах
А: И она ме покледа као неког ретарда, а ја као:"Скарфејс, ало?"
В: Зато што и јеси ретард о боже ахахахаха
А:Ај не сери, добра је фора. И она ти ту узме влажну марамицу, обрише се, навуче некако сукњицу. Ја јој кажем да може слободно да оде до купатила да се истушира, а она као има обавезе. Еее има обавезе у четири ујутро? која дилеја. Небитно, каже ми она зваћу те и излети из стана. Ја као мачо се бацим на кауч, и кренем да ликујем, ал' се сетим да јој нисам да број. Ја тркнем до прозора и кренем из свег гласа да се дерем:"Нисам ти ни дао броооој! 06454....". А она каже да ће да набави од другарице. Ја рек'о добро, чућемо се, лепа.
В: Па ти тебра ниси нормалан ахахахаха. О њој од данас причаш само у далеком прошлом времену.
А:Што, шта сам сјебо? Скарфејс тебра, класик.
В: За тебе је она покојник, нема шансе да је више видиш.

1
18 : 3
  1. И ово је добро +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.