Prijava
 1.    

  O Romeo, zašto si Romeo?

  Pitanje koje se u ovom virtuelnom svetu može preformulisati:
  "O Definicijo, zašto si baš ti od svih definicija postala definicija dana?"

  Kada neka definicija postane definicija dana ili je vrlo blizu da to postane, dobije naravno odgovarajuću kritiku u vidu komentara. U toj gomili, nailazimo na više vrsta komentara tj. komentatora.

  Prvi komentator, oduševljen definicijom, štanca hvalospeve i predviđa joj najsvetliju budućnost još i dok definicija nije pobedila. A kada pobedi jako je srećan jer su se njegova predviđanja obistinila i svima napominje da je on bio prvi koji je prepoznao kvalitet (iako je verovatno dao još 15 sličnih, ako ne i istih komentara).

  Drugi komentator je blagi skeptik, možda je i dao plus na definiciju čim se pojavila, ali se unapred ogradio da je definicija simpatična, ali ništa više od toga. I onda zamislite samo njegovo iznenađenje kada posle napornog dana ode na svoj omiljeni sajt. Nema on ništa protiv autora, baš naprotiv, jako ga ceni, ali se pita kako je ovakva krajnje neinspirativna definicija mogla da izađe iz pera ovako kvalitetnog autora.

  Treći komentator je sam autor koji se zahvaljuje prvom, pravda drugom komentatoru, a u stvari je jako srećan što je konačno na prvoj strani.

  Komentator 1: +, defka dan sigurno, najjači si :)
  Komentator 2: +, ali samo zato što me je nasmejala, inače nije za definiciju dana.
  Komentator 3: Hvala:)
  .
  .
  .
  Komentator 1: e, brate, čestitam na defki dana, bravo, zaslužio si (u sebi valjda ćeš i ti meni da daš neki plus)

  Komentator 2: ne mogu da verujem da je ovo definicija dana (u sebi: moja je bila deset puta bolja), mislim nemoj pogrešno da me razumeš, ali ti si imao toliko boljih definicija od ove (u sebi: što je ne obrišeš), samo ti kvari prosek...stvarno, samo sam iskren.

  Komentator 3: @Komentator 1: Hvala, ja tek sad video:)

  Komentator 3: @Komentator 2: Znam, ti možda jesi u pravu, znam da nije neka definicija, ali tolike moje dobre definicije su prošle nezapaženo (u sebi: haha, super mi je defka, šta on zna, može samo da crkne od muke), a ovo sranje je pokupilo toliko pluseva (u sebi: a baš mi je super definicija). Stvarno ne znam šta je kriterijum...nema pravila

 2.    

  O Romeo, zašto si Romeo?

  Batali romantiku, baci se na jebačinu bre!

  -Znaš, danas je meni i Milici godina kako smo zajedno, interesuje te šta sam joj priredio?
  -Da čujem.
  -Pošto dolazi kod mene oko osmice, kuću sam ukrasio njenim omiljenim cvećem. U dnevnoj nas čeka sto sa predivnom dekoracijom, tu ćemo večerati. Na kraju idemo do spavaće. Tamo sam krevet prekrio laticama ruža. Baš na tom krevetu će pasti ljubljenje i maženje uz njen omiljeni film, ''Tri metra iznad neba''. Biće sjajno,a? Kako ti se čini?
  -O Romeo, zašto si Romeo?!
  -Šta?
  -Čoveče, imaš ribu godinu dana, nisi joj pičke video! Batali bre ta sranja, jebi to dok možeš majku mu jebem!