Prijava
   

Obalaviti dlan

Dobiti informaciju iz prve ruke. Forhendom. Popiti šamar.

Sedim tako sa svojom gospođom ispod suncobrana u Alanji i blejim u pozamašne kegle ruskih devojaka. Naravno da ne vidi gospođa. Sve do jedne uvukle gaće u dupeta, brale, a mene neka milina prosto.

Svaki dan dolazi jedan lik sa sinom od desetak godina. Patlidžanić turisti. Mali nije ni došao, a već je skinuo majicu i uleteo u more, dok ćale instalira suncobran i ostalo. Tako jedno jutro klinac nešto nervozan, unosi se u facu ćaletu, seo na peškir pa sve mu nešto nije po volji. Kažem ja gospođi gledaj kako će mali šištavac da obalavi dlan kao jedan i jedan. Nije prošlo ni dve sekunde ovaj ga zavali tako da su malom izleteli slinci do Izmira učinilo mi se.

Odjednom blizu mene prođe neki plastikaner, namunjen, imala dobrog estetu izgleda. Ruskinja, rekao bih. Plava. Šatirana. I satirana, takođe rekao bih. Pogled mi preseče vidokrug moje cenjene gospođe, kao da se poklopiše sunce, zemlja i mesec. Malo je falilo da obalavim dlan. Dobro sam i prošao; veto na seks do kraja letovanja sa mogućnošću produžetka ugovora na 2+1 mesec, tipična balkanska govnarija.

Komentari