Prijava
   

Obaviti posetu

Banuti na gajbu nekoga ko te je zadužio i kao čovek i kao komunista, najčešće u pratnji oružja i/ili kompanjona. Takođe naoružanih.

- Jesi uradio nešto za one 4 plate što ti duguje ona smrdibuba?
- Sinoć obavio posetu sa Ćomijem Štanglom i Veljom Budalom, bili smo jako neprijatni. Rek'o da pare budu spremne za pola sata, inače će biti nezgodno.
- I?
- Ništa, poč'o kenja kako mora šalje lovu ćerkama za studije, te će da mu seku struju, te ovo te ono, pa ga dohvatim za gušu i priljubim uz zid.. Onda je tražio momenat, otrčao do šteka, a mi prangije na gotovs, ne znam da l' stvarno otišao po pare..
- I je l' doneo?
- Doneo smećar, al' smo ga ipak sva trojica počastili sa po šamarom, pa smo otišli, haha!

Komentari

+++ Al si me bacio u jednominutni zbunj sa ovim "doneo smećar"... gledam sad koji smećar doneo pare?, verovatno su roknuli ovog, ali sto mu lupaju šamare kad je već overen ili su to smećaru... upffff jebbb... :D

Jel vidiš da se priča završava šamaranjem, trebam li i da ti osenčim da niko nije nastradao, moronu?

Osnovno za Vukajliju je da budes pismen, nije "trebam" vec "treba li" upotrebljava se bezlično. Isto tako si lošom formulacijom rečenice i interpunkcijom doveo mene u zabunu, "doneo smećar", pomisliš da se tu pojavljuje neki smećar... uostalom nebitno, nisi baš pismen ali ima vremena naučićeš... možda isto kao što si naučio da vređaš jer si "hrabar" na tastaturi, za šta bi mogao samo jedan banić da dobiješ, ništa drugo. Ja nisam mislio ništa loše osim da ti kažem da je formulacija rečenice malo loša i da si me bacio u rebus. O.k nek ti je sa srećom.

I, da i - napuši se kurčine!

Kao shto nadimak kazhe ljoooti sheshirdzija

Nego šta, Moody, i ljuti a i Loody! :D

Dal se napusavate zbog definicije

Ne, nego zato što magarac ničim izazvano vređa, čak sam mu i dao plus, pročitaj moj, pa njegov komentar...

Matori, evo izvinjavam ti se, bio sam u gasu nekom lošem, hvala za plus i pozitivan komentar..

zato što magarac ničim izazvano vređa

Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
Помоли се Господу, семе сотонино.
Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
Овим речима те разрешујем греха, сине.