Prijava
   

Obilićev venac

Sasvim prosečna beogradska ulica, medjutim u njoj je nagurano više kafića nego Kineza uz Jangcekjang. U slučaju da udješ u neki od njih, pripremi se da sve oči budu uperene u tebe. Svi te gledaju i šapuću sagovorniku nešto u fazonu "znam ga bate, samo ne mog' se setim ono mis'im odakle i to", da bi pokazali kako oni stalno vise po kafićima i sve ljude poznaju. Vide te prvi put u životu - nema veze! Bitno je šta će ostali da misle... Jedni druge lažu, na obostrani užitak. Bolje je misliti da se družiš sa marketing menadžerom koji se razbija od kinte, nego sa sinom Pere stolara koji je štekao keš mesec dana za tu kafu i Sobranie, zar ne?
Isprogramirane pokrete rukom uz fabrički odredjene priče koje ometaju kašičice iz usta zasladjuju svojim eKspresom sa šlagom i vrebaju pogledom.
Novac je njihova religija, sredstvo za merilo ljudskih vrednosti i fizičkog izgleda. Račun je njihov statusni simbol, njihova ikona.

Tamo ne ideš da bi popio piće, već da bi te drugi videli da tu piješ baš tu, i baš to piće. Veoma je bitno i sa kime ga piješ, takodje. Ne izlazi svaka šuša na Obilić, ej bre!

Komentari

odavno nisam cuo bolju...
svaka cast !!!
+

Ne izlazi svaka šuša, već šuša s parama... + $)

Ko im jebe mater.Mogu sebi opusteno da priustim da posecujem te skupe kafice,ali necu,bre!
Kalenic je zakon!

Jeb'o si mu kevu :) +++

Ovo! A ne ona odvratna plagijatčina od juče.

Svaka cast! Vaistinu je ovako +

уф како никада нисам волео тамо да изађем.
јебене розе мајице и пиво од 300 динара, шабани у шушкавцима и глупаче у хеланкама. пу

Odlična. Ima Obilića i u drugim gradovima..
Samo, zar nije Jangcekjang reka?

Pardon, nisam video da piše UZ Jangcekjang..

sere mi se od obilicevih venaca!
(stavka 7 i 8) :)

И не наручује се Рубенштајн него Гуарана мохито.
Хвала, али не хвала.

brate pa prepisao si definiciju za ulicu Lole ribara koja je u kragujevcu i predstavlja isto sto i obilicev venac u bg-u

stokaKG
brate pa prepisao si definiciju za ulicu Lole ribara koja je u kragujevcu i predstavlja isto sto i obilicev venac u bg-u

сад ме је срамота што живимо у истом граду.
ископај гроб, и умри. пу.

овде сам одавно мет'о плус. браво.

Jangcekjang je reka....opsta kultura la la la

Beethoven
Jangcekjang je reka....opsta kultura la la la

како то да умеш да пишеш, а не умеш да читаш?

како то да умеш да пишеш, а не умеш да читаш?

WIN! Plus Coa, plus! :)

Aaaaa..A najgore na Vencu su one sto te smaraju da popijes pice bas kod njih u kaficu. One hostese koje stoje nabodene na stikle od 12cm po ceo Boziji dan....

Zapravo i nema toliko kafica na Obilicevom vencu koliko ima u Strahinjica Bana

Meni je to najdraze mesto za kafu i da se ispricam sa drustvom . . skroz je opusteno . . tako da, moracu da te demantujem . . i naravno - :))

Зиљ се сам јавља лололо, ово је као мишоловка, само не лови мишове него зиљавце! Како сте постерџије, шта има ново у Курсаџијама лоло

Par puta kad su bile demonstracije sam morao da nestanem odatle jer ne podnosim skupove, pa istrcim celu ulicu dok ne stignem do Kalemegdana...zabole me ko sta misli. +++

a bem li ga, volim ja u okno otići na pivu :D i ima jedna kafana gdje sami bosanci rade pa samim tim i kafana je puna bosanaca, kad se osjećam sjebano životom u BG odem u tu kafanu i nekako se osjećam ljepše..... al jest pozerska ulica, to stoji, al ko im jebe mater :DD

gamby

Зиљ се сам јавља лололо, ово је као мишоловка, само не лови мишове него зиљавце! Како сте постерџије, шта има ново у Курсаџијама лоло

hehehe ovo si mislio??

Ne, definicija je cistokrvno gomno.. nista licno..

Не схватам лично опуштено, само ти цепај еспресо са млеком боли те курац

Zaboravio si da spomenes momke koji nose kacigu sa sobom na Obilicev, pa onda sa tom istom kacigom, ne idu na motor, nego u gradski prevoz. :)

Definicija kao definicija nije losa, samo mi nije jasno, prvo kafici na Obilicevom i nisu nesto skupi, ima mnogo seljaka to je neosporno, drugo nacin pisanja mi je nekako previse ispunjen hejtom, deluje kao da je neka "Obilicevska" nepravda ucinjena nad tobom, pa si dosao ovde da se izjadas.
Nisam pozer niti burzuj(na zalost) ali volim da sedim u kaficima na obilicu zato sto volim kada vidim ljude, volim zivost , a obilicev venac je jedina ulica u gradu gde tako nesto postoji, Strahinjic nema toliku koncentraciju ljudi.

Другим речима зиљав си и идеш у кафић да се испозеришеш и будеш виђен, баш као што сам и рекао у дефиницији. лоло И курац нису скупи, пиво је 300 кинти, не знам где ти иначе излазиш ако су ти то нормалне цене. Наравно да ћу да хејтујем зиљ лоло, кафане ФТЊ!

E neka si mi odbrusio

Obilićev venac je jedno od manje napucanih i pozerskih mesta u Beogradu, tako da je autor definicje neki junoša koji još nije okusio čari Strahinjića Bana, kafića na Vračaru, kafića kod Hotela Jugoslavije i slično.

Слажем се, зајебао сам се јбг ипак није напуцано, позерски и зиљаво!

Сјајна дефиниција, ипак мислим да Страхињића Бана, Цветни трг, Врачар, и кафићи код Југе су за педере са мало више пара, него ови што усецају дупе по ћошковима на Обилићевом.