Prijava
   

Oboljeti

Navući kifozu, tj iskrivljenu grbu od višegodišnjeg kičma-transa.

- Sine, što si se iskrivio tako k'o čika bulja, jel si opet uzeo skank od malog Radeta Vesninog?
- Cement, majko, cement..

Komentari

NIje loše, osim što je ime definicije promašeno. +

За малог Радета се зна само да је Веснин, а кад неко пита чији је још, све комшије окрећу главу.

Diskretnost i stil idu ruku pod ruku kao nas dvojica onomad iz kafane, gosn Frajkore!

Јој, јесте, оне Молд... Кхм, извин'те гос'н Мали Штите, о чему ви то? Наравно да не знам о чему причате.

Više ni ovde nije bezbedno da se o tome priča:)

Puši kurac matora drtino:)

Interesantna su pojava ti čekaoničari... Ne znam da li me više podsećaju na skupinu paramecijuma koji međusobno komuniciraju pokretima treplji i svetle intenzivno narandžastom bojom kada su ugroženi, ili pak na čopor neke nerasne štenadi u kartonskoj kutiji ostavljenoj ispred vrata nekog azila, i stidljivo promaljaju glavice tražeći bilo šta da posisaju. Tu ja stupam na scenu... otkopčanog šlica.

Gledam kako se koprcate svud po sajtu u zadnje vreme i zahtevate pravo da ne budete umoreni kao životinje jednim kratkim strujnim udarom... Zahtev vam je besmislen, obzirom da niste napredovali izvan prostora u kome je za boravak, kao jedini uslov, bio postavljen- profil registrovan duže od 7 dana. Kapiram da je sa takvim mentalnim naporom kao što je sedmodnevna hibernacija, zakržljala i ta protoganglija koja je kontrolisala nevoljne radnje organizma, pa sada nesvesno i nekontrolisano vršite defekaciju svuda po sajtu. Trebalo vas je istrebiti UV lampom dok ste još bili u jednoćeliskoj fazi.

Za tebe konkretno ja zaista nemam ništa da kažem. Persona koju je plodio lik sa nicknejmom "genije narcis", a onda posle par godina došao ovde da te odruka kako imaš skorele tarzančiće oko analnog otvora i da za sapun misliš da se renda na pizzu, ne mogu zaista. Oboje ste pomerili granicu užasa na najniži nivo ikad