Prijava
   

Obrazložava kao Pižon

Opis osobe koja svoje predpostavke dovodi u vezu sa onim što govori, tj. sa onim što se stvarno izdešavalo, pa mu je obrazloženje za sve to složeno u jednu reč.
Svi smo upoznati sa taktikom naseg selektora, ali mu ni pismenost nije na zavidnom nivou. Svima je poznato da je on bio dobar fudbaler ali je kao trener 0. Culi smo kada je posle poraza od Estonije u Beogradu rekao da ce pobediti Itaju u Djenovi, a tu utakmicu nismo ni odigrali. Posle svih njegovih prognoza i taktika...doveden je čak i plasman reprezentacije na EP i ako bi sad trebali uveliko da budemo u Poljskoj i Ukrajini, a ne da strepimo da li će Estonija izgubiti od Farskih Ostrva u slučaju da ne pobedimo Italiju ili Sloveniju.

-Novinar: Videli smo da su svi igrači iz Zvezde ove sezone dobili šansu osim Ognjena Vranješa, pa nam recite, zbog čega...zanima me to pošto je on moj zemljak iz Banjaluke?
-Pižon: Pa ne može da igra. A to ako si ti iz Banjaluke, to ne mora da znači da on treba da dobije šansu.
-Novinar: Ja vas to nisam pitao.
-Pižon: Pa reko sam da ne može da igra, ja sam ovde šef i ja odlučujem.
_____________________________________________________________
-Otac: Kako si bre uspeo da dobiješ keca jebem li ti lebac!
-Sin: Pa ćale i ostali su dobili kečeve.
-Otac: Slušaj bre, nemoj tu da mi daješ obrazloženja ko Pižon, nego pričaj.
-Sin: Pa, prepisivao sam i profa me uhvatio.

Komentari

mlogo tie glup opis selektora reprezetacie sa državnim grbom.

E, pa da mi to nije reko čovek koji je tek pola sata na sajtu, ne bih znao.

Žonpi napravio profil! Još samo Stankela i Žigara!

Žonpi, čekamo tvoje definicije!

vidosam ja i dekara se potpiso na markovu definiciu eno i dekara je tu nemam nikog u karentinu samo jorgančević. pa nemože se tako skakati glavom

Selektore,jel mogu ja da sledecu utakmicu pocnem sa klupe...cisto da postignemo neki gol,posto to sa mnom ne mozemo da uradimo?

Panteliću, to pitanje ne postavljaj selektoru. Sledeći put to pitaj mene, pošto ja odlučujem koga će Pižon staviti u prvi tim!

Ахаха, елоквентан к'о Пижон, из категорије Пишон.

Izvinite cika Tole.....eto,ako me budete zvali u reprezentaciju - obecavam da cu se u ofsajdu naci samo 5 puta u prvom poluvremenu i 6 u drugom.

U redu je Panteliću, razmotriću i tu mogućnost.