Oća!

Марко  2013-06-16 00:40:42 +0000

Илити "хоћу ја", брзо изговорено од стране највећег штребера у одељењу као одговор на наставниково питање ко хоће да ради задатак. Експресно увлачење у учитељски анус пружањем руке високо са два испружена прста у получучећем положају прате ову "реченицу" са све исколаченим очима жељним драгоцених плусева у свесци, касније и задовољавајуће оцене у дневнику.

Квадратура круга, сеоска школа у припиздини где се не карају ни курјаци, него јебени змајеви боктејебо. У школи образовање стиче само један ученик, исто му обезбеђује надркана учитељица која није на време сафтала мочугу да би добила бољи распоред. На зиду још увек виси Титова слика.

А: 'Ајде, ко хоће да реши ову неједначину?
Б: ОЋА!
В: Дај бре учитељице, не зајебавај малог. Није он крив што су му маторци горштаци јебени дивљи. Миле, бриши ово па дај да снимамо опет док није пало још метар снега, курац ћемо се вратити из ове недођије.

1
37 : 10
  1. сеоска школа у припиздини где се не карају ни курјаци, него јебени змајеви боктејебо

    ROVANJE!!!
    +

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.