Prijava
   

Oćeš kurac, sine

Mlad si, žutokljun, pregledao si sve epizode Beveli Hilsa NajnOuTuUanOu, Luk iz Van Tri Hila ti je Ostrog i što je najgore, kontaš da si uvideo kako svet funkcioniše. Ne samo da si sve savršeno apsolvirao, nego si čak i glavni glumac u svemu. Završićeš čkole, oženićeš malu Vesnu od komšije Veljka kad se vratiš iz armije, pa ćeš se onda zaposliti u opštini kao načelnikov glavni daktilograf. Čeka te ostatak života iza bele tarabe, na imanju od 10 duluma, sa malom baščom iza kuće i velikom njivom nasleđenom od pokojnog ujaka, te šumom koju ćeš dobiti u miraz od tazbine.

Međutim, u nekom momentu, pre ili kasnije ćeš čuti zvuk grebanja usled naglog zaustavljanja gramofonske ploče i sve duge, jednorozi i ostale pičke materine od šećerne vune će da ispare, a nebo će da se prikaže u sepija koloritu. Naredni simptom koji će da izroni je nagli bol u krstima, jer zapravo treba da rmbačiš kao stoka sitnog zuba ne bi li preživeo. A da je preživljavanje u pitanju trebalo je da ti bude očigledno iz činjenice što si Beverli Hils gledao na državnoj televiziji, a ne na kablovskoj/satelitskoj. I ne, ona očuvana satelitska antena iz 1983. sa resiverom koji ima 16 kanala koje ti je teča iz Njemačke doneo proletos se ne računa. Da nešto poduzmeš već je prilično kasno, jer si period u kome su drugi koji su nešto poduzeli u životu protratio gledanjem tv serija.

Tako da ne'aš ti tu šta! Opusti se i uživaj. Biće na Popcornu nova sezona Gossip Girl.

Kragujevac, '41. rani jutarnji sati. Majka sprema sina gimnazijalca.
- Ajde Momo, ustaj, valja ti poranit' u školu!
- Mama, hoćemo danas posle škole da idemo u igraonicu? Izašao novi Tekken.
- Hoćemo kurac, sine! Mene u petnaest do 1 čeka termin kod frizera, a tebi Call of Duty ne gine. Ali ne brini, bar će Desa zbog tebe u čitanke da ide.

Komentari

Auuu dobar crnjak u primeru. +

Solidna, ne znam što je izminusiraše

Idi bre zete u pm jebo te primer da te jebo.

Inace plus.