Od euforije do skenjanosti

lunja 2010-04-10 23:03:51 +0000

Kad ostaneš sama za vikend, dve noći, tri dana. Euforija počinje. Napraviš sto planova, preko dana ispijanje kafe, a uveče sa momakom. I sve je super, dok ti momak prvo veče ne kaže da je umoran i da neće doći. Ok.
Predješ preko toga, iako mrziš da spavaš sama u kući, i on to zna.. Dodje sledeći dan. Opet isto. Sad jos srećnija, ne može valjda opet da te ispali. Al' jebeš ga. Ne da ti se i gotovo. I ostaneš sama da gledas neki usrani film, po stoti put.

Ja, večeras.

17
57 : 9
  1. Pa to sam ja uradio danas mojoj devojci,znaci tako se oseca...hm...

  2. Možda ja jesam tvoja devojka :D
    Da, sto posto se tako oseća. Bolje trči kod nje, dok ne bude belaja.

  3. Ne,nisi,nije to taj stil pisanja :)))
    Necu,nek ide kod drugarice da spava,ionako je pozvana.

  4. Pa da, lako je reći nek ide kod drugarice :P Onda više ne spada pod tvoju nadležnost :) Oduži joj se sutra. E bokte, što nema neko da kaže to ovom mom? :)

  5. Axa, kod drugarice... Poznate su mi te price... ;)

  6. Ma,znate da me zabole :)))Bitno da ja mogu da blejim sam,hahah

  7. Potpali vatru arcibal, pa da vidiš kako će da trči kod nje. Bolje od njegovih igrača :D

  8. Зашто девојке дозвољавају себи да морају да патетишу због тамо неких будала? Уместо да врте момке око малог прста, као што је то нормално.

    А дечко, ако ти је уморан, може лепо да спава код тебе, ти би га ушушкала лепо у кревет, не би одма наскочила на њега. Наскочила би ујутру кад буде био одморан.

    Не знам зашто то трпиш уместо да отераш у три пичке материне.

  9. koji si ti lik pacenik...get a life!

    i obrisi ovaj komentar,savrseno me boli uvo

  10. @ DZIMI
    Slazem se u potpunosti!!!

  11. Definisala u afektu, ovo mu se prvi put dešava, pa me izbacio iz takta.
    A ne naskačem ni na konja, a ne na momka :D

  12. Pacenik nece da obrise komentar.

  13. Dzimi cuti tu, vec su dovoljno zajebane, vec nas vrte oko malog prsta, i neki, kao ja se mnoooogooooo nerviraju oko toga... -.-

  14. maZajebi, коме се обраћаш тачно?

  15. jeste paracinacusvedske, podrzavam te u potpunosti

  16. Dzimi, uzimam te za savetnika :)

  17. Dzimija za predsednika!!
    divna definicija.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.