Prijava
   

Od motke u glavu pancir ne pomaže

Džaba tebi teretane, steroidi i kreatini kad svaki picopevac s' smotku moze da ti glumi tatka i da ti jebe kevu.

-Brate izbacujem 150 iz benča, radim po sto skleka i dižem 200 kila bre....
-Džaba ti to brate što dižes 200 kila kad ja dignem motku od 2 kila i jebem ti nanu naninu...

Komentari

Ti digneš motku, ja otkočim pištolj. I šta ćemo sad?

Onog trenutka kad budem digao motku na nekog za kog iole sumnjam da ima pistolj zasluzio sam da budem ubiven... U tvom slucaju bi poceo da bezim, ne bi pajkan u ledja :)

Znači priča se proširila po sajtu hahaha. Pa ne bih u leđa, nije sportski, ciljao bih u kolena.

Ja kakav sam baksuz verovatno bi se sapleo posle drugog koraka, pao, i taj metak koji je namenjen mom kolenu bi zavrsio u vugla. Meni druzenje sa titom a tebi brdo papirologije. Zajebano to. Mada kolko se secam nekih konverzacija na forumu i ti si iz Nisa tako da je mozda bolje da prestanem da pravim sranja i nosim motku u grad, cisto da ne dobijes neku ideju :). Ostaje mi Svrljig, cuo sam da policijsku stanicu tamo mozes da zauzmes sa sekiru...

Nisam iz Niša, iz Beograda sam, tako da će mi trebati malo više vremena da te uvatim.
Što se tiče Svrljiške stanice, ne znam da li može sa sekiru ili grabulju, ali da je raspad - raspad je.

Mhm nisam znao da si komunista?

Uh, ćuti, omogućio si mi miran san. Teror motkom može da se nastavi. Ma, nit sam komunista, nit sam četnik. Tito mi prvi pao napamet...ono večna lovišta i slično. Kad sam kao klinac odlucio da budem četnik, deda mi rekao da su četnici njega '40 uhvatili jer je delio propagandne letke, predali nemcima, oni po kratkom postupku u Norvešku... Onda sam odlučio da budem komunjara, sve dok mi baba nije rekla da su njenog tatka i dedu partizani streljali kad su prolazili kroz selo, čisto iz obesti... Tad sam odlučio da prestanem da se bakćem tim sranjima i da počnem da učim skole... I eto, nit sam četnik niti partitan, ja sam ti pedagog u pokušaju :). Smorih se kucajuci...

Imamo mi jednog kolegu koga zovemo pedagog. On je zadužen za klince koji dođu na ispitivanje. Ima debele živce, ali i debele ručerde.

Ja se iskreno nadam da ce deblji zivci da dodju s godinama. U suprotnom, necu se ja leba najesti od poducavanja. Al debele ruke mi ne trebaju, za to imam motku (videti gornje postove).

Al si navalio sa tom motkom, kao da si Slobina garda.

E da je Sloba imao mene i moju motku jos bi vi jeli pomije i svercovali benzin.

A vidi sta je lepotica... http://tinyurl.com/35w6qn6

e strava su ti defke, primeri pogotovo :D +

Haha, pa uglavnom se trudim da imam neki punchline.. e sad nekad uspe, a nekad ne. U svakom slucaju, jedno veliko hvala :)

hahahahah odlicna!

Један од најјачих израза +++

Један од најјачих израза +++

+1