Prijava
   

Od pobede Jenkija do reklame Old Spajsa

Trnovit put kojim su crnci sebi obezbedili ravnopravnost, i više od toga, sa belcima. Per aspera ad astra, ili Per Američki građanski rat ad Old Spajs reklama.

Vukojebina u severnoj Americi početkom maja 1865. godine:
A: Malo levo i malo bliže onom jarku Džimi....
B: Je l' dobro?
A: Dobar, sad su naši, samo rokaj.
Nekoliko trenutaka kasnije.
C: Generale, generale, genera....generale!?
D: Šta se dernjaš, jebo te dan, šta 'e bilo?!
C: Gotovi su, palo im je poslednje uporište, podigli su belu zastavu, pobedili smo konfederaciju!
D: Id' u kurac ja mislio nestalo viskija i cigara. Pa dobro (podiže burek s masne hartije), u al se skrunio, ispekla ga Eliza zajebalo vek. Odnesi im ovu 'artiju i nek potpišu tu, tu, tu...i tu. Odnesi kod notara da iskopira i overi pa donesi mi sve to lepo da odnesem u katastar da zavedu.
C: Razumem generale!
D: 'Ej, 'de juriš, evo ti koji dolar, zakaži mi kod Britni u salonu večeras. Da počasti general sebe za pobedu jebemu miša. Sad si slobodan Sem, možeš da ideš.

Jutjub reklama, XXI vek:
C (pra pra pra unuk potrčka iz 1865): Zdravo dame, pogledajte svog muškarca, pa mene, pa opet njega, pa opet mene. Šteta, on nije ja, ali kada bi samo prešao na Old Spice, mogao bi da miriše kao ja.

Komentari

U kojoj li je meri prisutan rasizam obrnutog smera?

Samim tim što su ljudi generalno govna i belci i crnci i žumance nacije mu dođu isto. Samo me je izritirala reklama Old Spajsa na jutjubu (jebo ih on) pa mi došla inspiracija.

Reklama je strahota živa.

Hahahahahah da, kad mi nije trebala iskakala mi svaki čas, a kad sam namerno išao na iste klipove, rifrešovao stranicu u nadi da se opet pojavi i da zapišem mudre reči crnca, nije je bilo. Ovo iz primera je od pre par godina. Isto mišljenje delimo za reklame, uglavnom sve je više reklama, i po tri znaju nekad da se vežu, najviše debilnih, forsiraju ljude da uplate jutjub premijum...