Prijava · Registracija
25 : 1
16 em plus     16 em minus
26 : 1
25 : 2

Od šume ne vidiš drvo

Mana svake hiperprodukcije i masovnosti uopšte. Primenjivo na bezbroj oblasti.

- Muzička industrija štancuje na hiljade albuma svake godine. Kako uopšte napraviti selekciju? Nemoguće je sve preslušati.
- Holivud besomučno izbacuje filmove koje nema šanse sve pogledati ako se bavite još nečim u životu osim gledanja filmova. Kako se odlučiti?
- Odete na sajam knjiga i ne znate šta biste pre uzeli, jer ne biste da se povodite za reklama i preporukama jer ste već par puta opekli, ali kad oduzmete ta izdanja, šta ostaje?
- Izađete u grad i vidite milion devojaka isto obučeno, jer slede modne trendove. Imaju čak i iste frizure. Nijedna posebno ne privlači pažnju. Kako proceniti, a da ne zaređate od jedne do druge?
- U školama nas bombarduju nenormalnom količinom informacija koje treba apsorbovati u kratkom roku. Kako uspešno odvojiti bitno od nebitnog i zapamtiti suštinu na vreme?
- Bezbroj definicija na Vukajliji svakog dana, nisu sve vredne čitanja. Kako očuvanih živaca probrati kvalitetno, a da ne favorizujete samo određene autore?
...

Komentari

Thumb she
16 em cross

Insolent Defender

Lepo i polako: kreneš da čitaš, pa ako odmah vidiš da taj neko tupi, ideš dalje, ako tek na kraju vidiš da neko tupi, onda se ljutneš zato što si trošio vreme na njega, a ako naiđeš na neku koja vredi, ondak joj kokneš plus i zaboraviš na prva dva slučaja :-)

Thumb she
16 em cross

Insolent Defender

Nisam te pitala, jesi bio 2007. na koncertu?

Thumb ja
16 em cross

Trouble

Hehe...koja crna dva slučaja...mnogo više je toga:)
A za koncert nisam mogao da prežalim, prekasno sam saznao pa nisam stigao da odem. Pogotovo kad sam čuo kako je bilo. Sad dolaze u Banjaluku krajem jula...hmm

Thumb she
16 em cross

Insolent Defender

Bilo je neopisivo dobro. Najbolji koncert na kom sam bila, iako sam iste godine išla na Tool, koji mnogo više slušam, ali Therapy? ih je ušio zbog atmosfere. Svirali su kao da imaju po 20 godina. Dva bisa. Neck Freak, Teethgrinder, Potato Junkie, Unbeliever... ma, od sveg tog uzbuđenja sam zaboravila šta su sve svirali. I na kraju sam Endija "gađala" jaknom u znak zahvalnosti :-)

Thumb ja
16 em cross

Trouble

Bolje da si mi rekla da je bilo bez veze, lakše bi mi bilo...

Thumb she
16 em cross

Insolent Defender

"Ne klonjavajte duhom, gazda" - pričaćeš i ti meni kako je bilo u Banja Luci :-)

Thumb large galactica
16 em cross

direktor_svemira

kaze se ''od drveta ne vidis sumu'' ? :) pozdrav.