Prijava
 1.    

  Odigrati karte dobro

  Koje god igre da se zaigraš sa životnim špilom karata, moraš se uzdati u sreću i svoje procene.

  Bilo da ti sudbina podeli dobre ili loše karte, moraš znati da odigraš dobro sa njima. Da ti budeš taj koji će odneti sve sa talona, i težiti da održiš pobednički ritam ili pak izvučeš pouke poraza.

  Bilo kako bilo, čak i da ideš sa parom dvojki na par kečeva... Odradi to kurčevito u pun samopouzdanja tako da nateraš onog prekoputa da oznoji muda iako je u boljoj poziciji. Jer karta curva est... I što je bolje izjebeš, više će te voleti...

  "Srbija je na dobrom putu da postane članica evro-atlantskih integracija, i EU će učiniti sve da joj u tom ostvrenju i pomogne. Merkelova je dodala još da ukoliko Srbija odigra svoje karte dobro po pitanju Rusije, da se taj proces može ubrzati..."
  '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
  -Žao mi je dechko, mene lože samo opasni momci. Jedino da odigraš svoje karte dobro, pa ti možda i progledam kroz prste.
  -Već sam odigrao poker u Admiralu, i uzo džek pot od 100 soma...
  -Kod mene ili kod tebe?