Prijava
   

Odlazak makroove najbolje kurve

- Upoznali su se pre tačno četiri godine, ako ne brojimo poslednje tri. Ona je kisla na ćošku, on joj je ponudio kišobran. Ponudio ju je i da uđe u njegov trabant, svetlo krem boje koji je sijao pored pločnika. Zanesena tom lepotom bez razmišljanja je krenula sa njime. Dok su se vozili ulicom Trajka Gavrilovića, izneo joj je ceo svoj program i ponudio posao, zvučalo je primamljivo, te ga je prihvatila. Vremenom je postala jedna od njegovih najboljih radnica. Zid u njegovoj kancelariji je bio olepljen njenim slikama ispod kojih je pisalo "The worker of the month". Ne sluteći da će kola ubrzo krenuti nizbrdo(što se i desilo kada mu je suparnički makro gurnuo kola niz "čičino sokače").

Elem, na jednom od svojih, već rutinskih poslova, upoznala je markantnog, bogatog, prefinjenog muškarca koji je kao i svi drugi samo hteo da je kara, ništa neobično za nju jer joj to stoji u opisu posla. Ali ni jedno ni drugo nisu mogli da ne primete varnice koje su izbijale iz njih, što od trenja, njegove nabrekle, izgužvane kože, što od njenog straha jer joj se činilo kao da će gospodin umreti na njoj. U trenutku pomračenja svesti rekla mu je da ga voli, a on se u tom trenutku osetio onako kako nikada u zivotu nije, bio je najzad voljen. Rešila je da se uda za njega, ali nekako je morala da se otarasi čoveka koji joj je pružio pomoć onda kada joj je najviše trebala.

U sobi punoj dima, objašnjavala mu je razloge zašto mora da ga napusti, on je gledao ne trepćući, uzimao je višah daha s vremena na vreme kada god je spomenula reči poput: "napuštam", "odlazim", "otrov u mleku", "novi uslovi za ulazak u eu". Slušao je njena objašnjenja, lila je gorke suze, da bi na kraju ustao i prišao joj. Zagrlio je i ona je njega, grlio je jako, nije želeo da je pusti, a onda, onda je prebio kao mačku. Lomio je kurvine kosti jednu po jednu. Vezao joj noge za svoj trabant, vukao je kroz svoju mahalu, a onda je skinuo golu i pustio da ode.

Ona je bila u braku sa starijim gospodinom svega nedelju dana, nakon čega je on iznenada preminuo pod veoma sumnjivim okolnostima.
Ona je nasledila njegovo bogatstvo.

Komentari

Jebo ja ovakvo ocenjivanje, bolje da je u minusu nego u ovom bednom plusu