Prijava
   

Odlazak na letovanje

On

Počeo pakovanje oko 11 prepodne,spakovao 7 pari gaća, 3 para čarapa, 7 majci, 3 šorca, papuče, peškir, naočare i brijač. Ostatak dana pokušavao da provede mirno, ali ga je histerična životna saputnica onemogućavala u tome.

Ona

Počela pakovanje u 7 ujutru. Spakovala obične gaće, tange, kupaći gornji deo, kupaći donji deo, minisuknju, dugu suknju, svečanu haljinu ( naravno da ćemo izaći u neki fini klub na koktel, a ne u neku grčku kafančinu kao prošle godine gde mi pijani gazda bulji u sise dok prepričava kako se njegov otac krao neprijateljske masline dok je bio u grčkim partizanima) štikle, sandale, papuče, 5 peškira (jedan za lice, jedan za ruke, jedan za noge, jedan za plažu, jedan za telo ) 3 para naočara, 3 knjige od omiljene feministički nastrojene autorke ( nebitno koje, sve knjige od feminističkih autora su ista kaka, bave se ulogom žene u današnjem jednopolarnom svetu i nalaženjem sinonima za grudi i vaginu ) kišobran ženski ( šta ako bude kišan dan ) , kišobran muški ( kad ne pokisne biće mi zahvalan, đubre lenjo, a pod moj kišobran neće ući,jer će da bazdi na pivo i giros ) , pola kile kozmetike, pribor za ličnu higijenu, uloške ( po kalendaru ne bi trebalo da dobije, al šta ako porani, a grčki ulošci su skupi ) , telefonira njenoj majci, telefonira ocu, pa opet telefonira majci, cvili kako joj je životni saputnik nezainteresovano govedo, kako je ona mogla biti tako slepa, itd itd. Sve pakuje u par kofera, izdire se na muža/ dečka kad je u šali pita jel ona to švercuje delove za oklona vozila, pije kafu, naprasno ostavlja kafu, prepakuje sav svoj prtljag, istresa ceo sadržaj ormara da bi našla onaj komplet lepih svilenih marama što je kupila pretprošle godine u Istambulu. Nalazi marame, utrpava ih u kofer, zatim je obuzima panika da će se nešto desiti s kućom dok su oni odsutni, te kreće u proveravanje osigurača, gasa i ostalih stvari koje mogu da izazovu nesreću, sređuje čitavu kuću ( nećemo valjda ostaviti ovaj haos, kao bivoli da su ovuda prošli ). Leže u 4 ujutru, premorena, a u 7 moraju biti na autobuskoj stanici. Ustaje nekako u 6, drema u kolima, i polukomirana ulazi u autobus. Sledeća 2 dana pati od premora i straha da li je nešto slučajno zaboravila.

Za muškarca u ovakvim situacijama je najbolje da se diskretno izvuče iz kuće i iskulira u nekom ugostiteljskom objektu. Najbolje je da tamo doručkuje, ruča i večera.

Komentari

Njeno pakovanje se naprosto ne da iščitati.

+

Večita misterija : kako se neko pakuje 10 dana pred put??!!
Ja to obavim za 30-60 minuta za nas četvoro.

Где си ти прочитао да се пакују 10 дана пред пут, леба ти? :)

Nisam čitala do kraja. Lepo ti rekoh.

Dozvoljavaš asocijacije na defku???
D'izvineš, ja nisam muškarac.

Добро, госпођо, прекините да спопадате моју дефиницију, није она јадна крива... И појасни ми молим те где је ту асоцијација?

под мој кишобран неће ући,јер ће да базди на пиво и гирос

+

Ова дефка би могла у одабране ! Предложићу.

Objaviću roman na tu temu, Cinični..
;))

Odlična! :Oxu žena gelda preko ramena i zalepljuje mu šamarčinu:

мајав: Објави слободно, показаћу исти ниво поштовања према твојој дефиницији који си ти показала према мојој ( прочитаћу 20 посто исте, дићи руке од читања и мудросераћу по коментарима ) ;)
Ох: Хвала... Хахахахахаха, немаш среће :Д
Соната: Хвала :)

Да не ком сваку дефку... Не свиђа ми се ова. Није нешто духовита, а теме "мушкарци су једноставни, жене нису" су милион пута овде обрађене и, ретко која је била занимљива.
О Цвији, нпр, исто има милион верзија, ал' твоја је једна од ретких добрих.
О хепо коцкама већ постоји.
Остале су кул.
:)

Koji će ti moj toliko čarapa i gaća na letovanju?

Koji će ti moj toliko čarapa i gaća na letovanju?

Hahaha! E to je iskusni hazbend! Poneseš one za kupanje, ideš bez gaća. Dovoljne su jedne za kupanje, ionako se stalno peru u moru.

Uh, ima jos puno, puno toga, ali si definitivno na pravom putu, ++++.

ne volim ove eseje, svejedno dadoh +

Al pazi ovako. Da nije žena vi biste i osigurače zaboravili da odvrnete :))
Pročitala sam par sličnih na ovu temu i dobre su. +

+ типична прича