Prijava
 1.    

  Odmagač

  Onaj koji želi da pomogne, ali uvek sjebe stvar, ne iz zle namere nego jer je smotan, šeprtlja, ima dve leve noge, dve desne ruke, nerazvijenu motoriku, snalaženje u prostoru i ostale preduslove za pomaganje. Uvek se nađe u pravo vreme na pravom mestu da bi odmogao koliko može, iako se od njega ne traži odmoć.

  Odmagač prospe kantu vode na tek zapaljenu vatru u kampu, vesla čamac u suprotnom smeru, tera vodu na tuđu vodenicu, opali te sekirom dok ti odmaže da cepaš drva, pogrešno te navodi dok uteruješ traktor u dvorište, sjebe ti koncepciju dok muvaš žensku jer hoće da te nahvali kao Rokoa Sifredija, sruši ti sistem kad ti instalira igricu na kompu. Ima dobru dušu, ali ne shvata da radi pogrešne stvari dok pokušava da pomaže, to jest da odmaže.

  - Jel ti treba pomoć da iskipuješ taj ugalj iz prikolice? Eto možemo zajedno, taman sam naišao u dobro vreme.
  - Ne treba brate. Seti se prošle godine kad si prerano povukao ručicu pa me zatrpao do pola. Noga mi još nije zarasla do kraja, a na faci imam tikove kao plejmejker košarkaškog tima dok pokazuje koja se akcija igra. Hvala ti, ali odmagač si prve klase. Ajd idi kući, bar se kosmička ravnoteža neće poremetiti.