Prijava
 1.    

  Odnos makro-kurva

  Odnos EU-Srbija.
  Naravno, prvo će makro obećavati avione, kamione, brda i doline, a mlada, lepa i perspektivna devojka će pristati, obećanja joj deluju lepo.
  Onda se daje prvi uslov, makro mora da ga malo umače, ali dobiće solidan novac ako odradi svoj deo kako treba. Devojka odradi. Sledeći put makro postavlja drugi uslov, pored toga što makro mora da ga redovno umače, devojka mora da prepiše svoj stan makrou za siću jer taj novac ipak nije bio poklonjen. Nakon toga stiže još jedan uslov, devojka mora sada i da prodaje drogu za makroa, naravno, bez dela za sebe, jer makrou mora da nadoknadi štetu koju nije počinila.
  Jedne martovske noći ju makro prebija, gotovo na smrt, ali devojka se izvlači, ali pošto je sad u vlasništvu makroa i zavisi od njega ona mora i dalje raditi za njega i puštati ga da umače.
  No, devojka nalazi momka, visokog, plavog Rusa, veruje mu u potpunosti. No, Rus se ne obazire mnogo na devojku jer mu je makro poslovni partner.
  Poslednja nada devojci ostaje mlađi brat na koga je pljunula rekavši mu da je nastao od manijaka i ubice, ali je kasno shvatila da se prevarila. Makro je u potpunosti preuzeo kontrolu nad njom i može raditi šta hoće.

  Naravno delovi se odnose na kredite, privatizacije za male pare, NATO bombardovanje, Republiku Srpsku i sl....