Odoh da spavam.

Dirnt 2011-09-21 22:02:45 +0000

Univerzalno i besprekorno rešenje za sve probleme. Jebeš ga, ispalo je sranje ili imaš neodložnu obavezu, ali ti si stvarno toliko umoran/odvaljen da ne možeš baš sad da se bakćeš s tim.

Primer 1: 06:00, napravio si havariju u kući, jedva si isterao gamad napolje. Onamo slomljena flaša ćaletovog Džeka, ovamo fleke od votke i likera. Ljudi bacali peglu na sred kevinog omiljenog itisona. U spavaćoj sobi par ortaka ukomiranih spavaju jedan preko drugog. Tvoji dolaze sutra (odnosno danas) ujutro. Za tri sata. Boli te glava od ispijene gajbe piva i par wannabe koktela, koje je tvoj ortak video na netu, pa pokušao da napravi. Ti gledaš celokupnu situaciju i jedino što ti pada na pamet je: "Ma jebeš ga, odoh da spavam."

Primer 2: Sutradan odgovaraš/imaš ispit. Čitaš:
- "Iako okruženje, kao što smo videli, može biti opisano preko brojnih dimenzija, stepen..." Ma bre, odo' ja da spavam.

0
12 : 6

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.