Prijava
 1.    

  Odudarati

  Biti potpuni fizički ili psihički kontrast svom okruženju. Takav se rodiš i nema pomoći, nikakva kamuflaža ne pomaže, jedno vreme se možda i boriš protiv toga, ali shvatiš da nema vajde. Tako je kako je.

  - Dragi kako mi stoji novi crveni karmin? Je l' ne odudara mnogo?
  - Jebem mu mater ženo, stavi đozluke, izgledaš ko da si zarila glavu u kečap.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------Uživo: Marko Filipović bio je miran i tih dečak iz predgrađa. Sa svojih jedanaest godina i nešto manje meseci odselio se u sredinu od koje je potpuno odudarao. Nastavnici u školi, deca koja bi trebalo da budu njegovi drugari, tvrdili su da je frik i nisu ni pokušali da prodru do njegovog srca. Marko je dugo ulagao napor da se uklopi, menjao je stil oblačenja, muziku koju sluša, čak je jednom prešao sa piva na Somersbi, ali nije išlo. Njegova tužna priča danas preti tragičnim završetkom. Marko je u potpunoj izolaciji i, zbog nedostatka novca, životno je ugrožen. U nastavku emisije, slušate potresnu Markovu ispovest, do tada nastavite da donirate pomoć na broj koji vidite na ekranu. Budimo humani. REZ!
  - Bravo majstore, ni ja ga ne bi' bolje sročio. Pršte poruke samo tako. Još soma evra i palimo na Karibe. Daj onaj lukac da se spremim za nastavak!