Okoreli vukajlijaš

Gorgonzilla 2010-11-05 20:47:44 +0000

Član sajta koji proverava isti na svakih 5-10 minuta, posle svakog obroka, upotrebe toaleta, seksa (ako to uopšte upražnjava, s obzirom na preveliku dužnost svog bivstvovanja na vukajliji), da bi se zadržao po 2, 3, 4 sata. Zna svoj prosek i popularnost u svakom trenutku, nijedna defka, poster, slika ili poruka na forumu ne mogu da promaknu bez njegovog znanja i ocene. Uvek je spreman da proziva nove članove, isteruje pravdu, nalazi plagijate, a kad se baš ništa zanimljivo ne dešava ode i započne neku neobaveznu spiku sa drugim članovima koja u 87% slučajeva prerasta u nadmetanje znanjem.

-Vrati se kad naučiš gramatiku!

-Ne volimo takve ovde! Mami pa se žali na vladu!

-CITAT Bla bla bla bla TATIC dečko, pročitaj ponovo to što si napisao i reci da l' ima smisla..?

-To care! Najjača defka! Stvarno si faca! (Upućeno poznaniku, ili nekom ko je odranije razmenjivao pluseve sa autorom komentara, po principu 'plus meni, plus tebi')

-Ma trebalo je da postanem admin.. Al' nisam, zato što nisam bio onlajn dugo, dan-dva, pošto mi se rabolela mačka.. I ne zove se Milisav!

8
32 : 15
  1. Ja ću biti okoreli vukajlijaš pa ću te pitati...
    Šta ovo znači?

    bisvovanja na vukajliji

    :)
    Ja sam imao definiciju profesionalnog vukajlijaša...

  2. citat svog bistvovanja tatic genitiv.. koji sam okorelijaš :)

  3. ups

    svog bistvovanja

  4. Bivstvovanja. Ispravljeno.

  5. дојаја, ја мислим да сам тај, шта ви мислите.... само што ја фурам овај фазон из заграда... брате !

  6. Bistvovanja? Vrati se kad naučiš gramatiku!

    :D

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.