Prijava
   

Okrečen grob

Devojka/ žena/ najčešće klinka koja je nasela na najnoviju reklamu za L'Orealov kremasti puder uz koji se dobija valjak za lakšu aplikaciju.
Kada posle neprospavanog vikenda izađu na svetlost dana, jako se varaju ako misle da je najnovije čudo od pudera sakrilo podočnjake, bore i ostale nusprodukte nesanice, cuge i dima od cigara. Neće izgledati ni blizu onoliko sveže i blistavo koliko divna fabrika iluzija obećava, već kao Bela Lugosi.

Zvanično saopštenje: O ironiji i sarkazmu života i pomenutom valjčiću koji jako podseća na molersku alatku u malom bi mogla da napišem sagu o ljudskoj gluposti, veštom prodavanju magle i drskim skrivanjem ne baš dobre namere na očigled svih. Neko ovde ne vidi šumu od drveća.
Znam toliko devojaka koje se molerišu, ali ovaj valjčić me je ušio.
Šta je sledeće, valjčić za španski zid?
Kao dokaz prilažem sličice, jer je moja reakcija na ovo čudo u parfimeriji bila: ''Šta je ovo, sunce ti jebem?!''
I ne zaboravite, normalno je ono na šta većina ne reaguje, borite se protiv prodavanja muda za bubrege. Pogotovo ako mudo košta hiljadu i po dinara.

Komentari

Namera mi je da šokiram, jebe mi se za valjak, ono što me brine je snižavanje standarda i rast tolerancije za ovakve monumentalne gluposti.
Onog dana kada sve budemo prihvatali bez reči, legalizovaće i proturiće kao normalno nešto zlokobno, kao na primer pedofiliju (random primer), a onda probajte da sačuvate svoju decu.

ne verujem sta vidim... razumem sundjercic koji stvarno pomaze da se lepo nanese i ujednaci ali ovo je toliko glupo da nemam reci...

Definisao sam nešto na sličnu temu i iz zezanja sam pisao o šminkanju molerskim valjkom. Ne brine me toliko to što su napravili šminkerski valjak, zajebano je to što sam pominjao i šminkanje kompresorom za crtanje zebre na ulici, to ako naprave onda je stvarno došlo poslednje vreme. A ovaj andrak može mnogo dobro da se upotrebi za ravnomerno mazanje lepka samo ako ga ne nagriza aceton.

+