Prijava
 1.    

  Okretač volana jednom rukom

  Uglavnom mladić naglašenog bicepsa i senzualnosti. Kad mazi ribe, one padaju u trans i orgazam im traje tokom cele epizode Sulje Pederčanstvenog. Žena koja okreće volan jednom rukom, ne postoji. Iako je možda nekada i bila neka, aksiom žena okretač jednom rukom=masovni pokolj=bolna smrt, pokazuje zbog čega je ova izuzetna vrsta, omiljena kod popova, izumrla.

  Da bi bio okretač, nisu potrebna dobra kola, mada ona dodaju na kuloći i povećavaju snagu picolovačkog magneta. Položaj tela izgleda ovako, desna ruka na volanu, ali samo dlan. Ko koristi prste je obični brđanin koji zube pere kamenom za pete, a nežnost iskazuje samo prema šumskim medvedicama u teranju. Leva ruka viri kroz prozor, savijena u laktu pod uglom od 90 stepeni, dok je dlan usmeren ka podu. Prozor je, normalno, otvoren skroz. I zimi i leti.

  Postoje tri podvrste okretača. Razlikuju se po volanu.
  1. Okretač volana sa servom.
  Nežni dečkić, nalickan kremicama na koje padaju naivne klinke. Miriše kao ženski vece, na ljubičice i lavandu u ekstazi. Frizurica mu je imuna na Katrinu i Košavu. Osećajan prema volanu kao mlada azijatkinja maserka prema palamaru. Rak rana svih ispeglanih devojčica.

  2. Okretač volana bez serva.
  Snažan lik. Idealan za istovar uglja, kafansku tuču i zajebavanje Radovaca da su leukemičari. Kada izlazi iz kola, vrata otvara spolja, tricepsom. Šmeker sa primesama istinskog preldžije. Sa većom lakoćom okreće tvrdi volan, nego fegetčić sa servom.

  3. Okretač volana na FAP-u.
  Želiš da napraviš svoju naftnu bušotinu? Pozovi njega, sam će da je iskopa za 2 sata. Treba da prevezeš građevinski materijal iz Ostružnice u Crnu Travu? On će preneti. Ovaj masivni tip, od kog zazire Stiven Sigal posle treninga na Tajlandu, volan okreće iz sprdnje. Malim prstom. Nije mu problem ni direktno okrene točak u vožnji. Ali onda mora kod vulkanizera, pa gubi dragoceno vreme za muvanje finih gospođa, koje padaju na povećano lučenje testosterona ove osećajne stene.