Prijava
 1.    

  Okretanje za devojkama

  Jedan od činova muško-ženskih ljubavnih odnosa. Često neuzvraćen ali prisutan svuda, od zadrugara (likova koji piju vops ispred zadruge) do kraljevića sa britanskog dvora. Za devojkama se okreću svi, stilovi se razlikuju a muškarci su evolucijom razvili i posebne načine za besprimetno obavljanje ove radnje.

  Prostački: devojka prođe a muškarac neverovatno velikom brzinom zarotira glavu, ponekad i za celih 360 stepeni poput one opsednute devojke u filmu "Isterivač đavola". Ovo fleš brzo okretanje često je praćeno zvižducima i kočijaškim slengom.

  Klinački: devojka ide u susret, klinac bulji u nju, bulji, bulji... sve dok se ne mimoiđu a onda se brzinski okrene celim telom kako bi pogledom ispratio njenu zadnjicu dok ne zađe za ćošak.

  Bračni: osim muškaraca i zgodne devojke podrazumeva i suprugu nesretnog muškarca. Muškarac se u tim trenucima oslanja pre svega na periferni vid i šatro okretanje i razgledanje izloga u fazonu "Mogli bi mi da kupimo ove tapete sa cvetićima za dnevnu sobu! ŠKK?!"

  Suptilni: vidiš dobru ribu, ti si pozicioniran i statičan, glavu pre njenog prolaska okrećeš u smeru njenog daljeg hoda, ona prolazi a ti gledaš u smeru u kojem si i gledao, samo što ti je sada u vidokrugu i njena veličanstvena zadnjica.

  Legendarni: ona ide u tvom smeru, ti joj u prolazu dobacuješ "Oprosti na indiskretnosti, ali da li veruješ u ljubav na prvi pogled?", ona te lako odjebe sa "Ne!", mimoilazite se, ona hoda dalje, ti okrećeš glavu i vidiš njenu fenomenalnu liniju tela, opčinjen trčiš oko zgrade da bi joj ponovo došao u susret, sav zadihan srećeš je ponovo i pitaš "A na drugi?"
  E sad, kada tad ćeš da naiđeš na neku romantičnu i upaliće a ako ne onda pogledaj prvi način...