Prijava
   

Okretanje za devojkama

Jedan od činova muško-ženskih ljubavnih odnosa. Često neuzvraćen ali prisutan svuda, od zadrugara (likova koji piju vops ispred zadruge) do kraljevića sa britanskog dvora. Za devojkama se okreću svi, stilovi se razlikuju a muškarci su evolucijom razvili i posebne načine za besprimetno obavljanje ove radnje.

Prostački: devojka prođe a muškarac neverovatno velikom brzinom zarotira glavu, ponekad i za celih 360 stepeni poput one opsednute devojke u filmu "Isterivač đavola". Ovo fleš brzo okretanje često je praćeno zvižducima i kočijaškim slengom.

Klinački: devojka ide u susret, klinac bulji u nju, bulji, bulji... sve dok se ne mimoiđu a onda se brzinski okrene celim telom kako bi pogledom ispratio njenu zadnjicu dok ne zađe za ćošak.

Bračni: osim muškaraca i zgodne devojke podrazumeva i suprugu nesretnog muškarca. Muškarac se u tim trenucima oslanja pre svega na periferni vid i šatro okretanje i razgledanje izloga u fazonu "Mogli bi mi da kupimo ove tapete sa cvetićima za dnevnu sobu! ŠKK?!"

Suptilni: vidiš dobru ribu, ti si pozicioniran i statičan, glavu pre njenog prolaska okrećeš u smeru njenog daljeg hoda, ona prolazi a ti gledaš u smeru u kojem si i gledao, samo što ti je sada u vidokrugu i njena veličanstvena zadnjica.

Legendarni: ona ide u tvom smeru, ti joj u prolazu dobacuješ "Oprosti na indiskretnosti, ali da li veruješ u ljubav na prvi pogled?", ona te lako odjebe sa "Ne!", mimoilazite se, ona hoda dalje, ti okrećeš glavu i vidiš njenu fenomenalnu liniju tela, opčinjen trčiš oko zgrade da bi joj ponovo došao u susret, sav zadihan srećeš je ponovo i pitaš "A na drugi?"
E sad, kada tad ćeš da naiđeš na neku romantičnu i upaliće a ako ne onda pogledaj prvi način...

Komentari

Ja spadam u ovaj bračni,sa tapetama...hahahahaha+++

Preferiram suptilni. +

znaci brate strajo ti oduvek STVARAS nenadjebivo dobre :D

Kad porastem ocu da budem kao ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra. :) Morao bih to "legendarno" oprobati, ionako se nema šta za izgubit'. :)

Dobra! :)
Zadnji primer ubija. I kako da izignorišeš takvog lika? :)

A ne pitaš jel imam ja kondicije za to optrčavanje oko zgrade? :)

Mene ne bi htela ni na drugi, pa bih morao da kružim ko kerče. A onda da se latim prvog načina. I da zavijam ko kerče.

Pa piše ti lepo na kraju da pogledaš prvi način, a i ko nema u nogama ima u glavi, ili beše obrnuto? :)

Ma okrećem se i za njima i sa njima i na njima.