Prijava
   

Oksimoron

Odrednica gospodin, ispred imena političara.

Komentari

Istina. Plus dože. Jbt cela prva strana dobre definicije, odavno nije bilo

tako mnogo za razmišljanje u tako malo reči :)

odlična

Sranje i ova, al' jutros mi palo na pamet kad je ministar gospodin Ilić bio gost na RTS-u.

Ma bezzzzeee +, al evo plus na reputaciju lololo šala mala

Glavni, realno je to što kažeš. Da je neko drugi definisao nešto slično odavno bi bila obrisana. Ni ova neće dugo. Neka stoji još malo možda nekoga zabavi.

Uvijek sam glumio realistu.

Ja se trudim da budem realista (pojedinci misle da sam surovi realista) što vrlo teško mirim sa hroničnim optimizmom od kojeg neizlečivo bolujem.

Često sprčim ljudima u brk ono što mislim da ih sleduje. Optimizam je nešto što nas pokreće, a i pesimizam nekad dobro dođe. U suštini, najbolje je kad izjebeš neku sisatu ribu.

Kakva god da ti je definicija mene je sramota da dam minus realno.Pogotovo sto sam sa namerom dosao da citam tvoje definicije zamisli da ti u kuci dodjem i pocnem da ti serem kako mi se ne svidja tvoj namestaj.Axaxaxaxa. Jbg ti si ovde tata i 95% ljudi nema pravo da ti skrnavi defke kakve god da su jel ti si pokazao da su level expert i cao. I hvala ti Boze da nisi moderator ispalo bi da ti se uvlacim u bulju nesto ovo - ono a imao sam potrebu ovo da napisem. + svakako i probacu da napravim neku definiciju od vasih komentara jer je glavni svemoguci car nadam se da necete da mi zamerite...Eto....