Okupljanje i ispracaj malih maturanata

Zivac 2010-06-06 03:13:06 +0000

У сваком приградском насељу са основном школом један од централних догађаја године. Догађај је последњих година постао својеврсно такмичење између (не свих, тачније мали број снобова) малих матураната и њихових родитеља да би приказали своју децу у пуном сјају са најскупљим хаљинама и оделима, обућом и колима итд итд. да би цео крај могао да прича о томе око које најбољи. Жири даје поене међусобно. бодовање зависи од другова и осталих људи који живе близу њега тако да сви на крају испадну победници (и јесу када су завршили школу) Наравно ту има и осталих правих људи пријатеља, другара који долазе да их испоштују и испрате јер је то леп обичај.

7
41 : 11
  1. "Жири да је поене међусобно. бодовање..."
    Жири ДАЈЕ поене међусобно. Бодовање...

    Знам да је касно, али оно среди да не пропада деф. за џ :)

  2. seljacki obicaji nikad ne umiru

  3. Sto volim kad ljudi popiju i dodju ovde...

  4. ма вратио се са неке журке :))) ОЗБИЉНО!

  5. Ја мислим да је ово фенси дефиниција, јер је пре неки дан била таква дефка дана. Плус, да се зна. А баш јуче сам на неким колима некаквим сребрним словима, на гепеку, пише ЖИВАЦ! :) Ти ли си?

  6. + za defku
    U danasnje vreme zavrsiti osnovnu skolu je uspeh,na sta smo spali...
    A sto se tice same mature,totalno je neprilagodjena uzrastu,devojke ne znaju ni da se sminkaju,obuvaju neke trometarske stikle a ne znaju ni da stoje -.-

  7. Ma kakvi bajice. :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.