Prijava
   

Oliver Antić

Ubedljivo najveće mudo na pravnom fakultetu u Beogradu.Ima političkog morala ko što Jami ima ikakvog morala.Prepoznatljiv je po tome što kad mu se pojavite na ispitu,prema vama se ponaša ko prema najogavnijem đubretu,kojega se opravdano treba gnušati.Nije bitno dal znate ili ne znate.Nije bitno dal ste bili jebeni Demosten prilikom izlaganja na ispitu - on će uraditi kako se njemu karina digne i verovatno vas oboriti,ukoliko je to jutro čuo da nema nijednog studenta koji želi da mu da mito.

Oliver Antić:Kolega,pravo da vam kažem nisam vas ni slušao.Gledao sam neke klipove na jutjubu.Stvarno je zanimljiv ovaj Gašo Knežević kad tvrdi da nije plagijator,koji zajebant..
student:Ali profesore Antiću,odgovarao sam na metar od vas sat i po vremena o ispitnim pitanjima.Kako je moguće da me niste čuli ništa?
Oliver Antić:Kolega,neću da tolerišem vaše drskosti.Pali ste...

Komentari

Њега ко прође... Због њега сам се исписао са факса са просеком од 9.70. +

Ja nisam pao ispit jedno 5 rokova dok nisam do ove drtine došao... +-čina

Ma ovo veze s mozgom nema... Garant te oborio... :D Ovo je najbolji profesor, samo logika i suština! Drugi mu cipele brisat ne mogu... Njegova je parola kad mislis da te ne slusa: "Slusam ja tebe Diko, čućeš kad pogrešiš!"
Mada ne kažem, ima nekad bubica, ali to je baš rijetko - ako nisi naučio, ili ako si peh... (što se vjerovatno tebi desilo) :)))))

Grozan je Antara, ali ja sam kod njega 3 ispita položio a nijednom nisam pao :)
doduše sve šestice al ne fali ništa

Meni je burazer kad je polagao rekao da je jednoj ružnoj ribi rekao nešto u fazonu: "Koleginice, okrenite se, mnogo ste ružni da vas gledam".

Pa ako je ovo sajt zabavnog karaktera zasto vredjate profesora. U uslovima ovog sajta pise da je zabavnog karaktera, i da se ne treba vredjati. Znate li vi koji prozivate profesore Pravnog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, ko je bio Milan Vujaklija? Ne, ne znate. Nego ste izvrunuli reci, pa sad umesto Milan Vujaklija, izmislili ste naziv Vukajlija. Koliko je truda potrebno da bi profesor zavrsio Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. A da ne pricam o doktorskim disertacijama... Ali uvek se nadju pametnjakovici, da to omalozavaju. Ja sam imao cast da polazem kod tog profesora, Olivera Antica.

Da , profesor Oliver Antic, je veoma inteligentan covek. Radi vise stvari istovremeno. Isptuje studente, razgovara preko telefona. To mogu da rade samo inteligentni ljudi.
Kao na primer Napoleon Bonaparta. A zvati nekoga "Dikom", znaci tepati mu. "Dika"je ponos, za neupucene i neuke studente. Ponos Srbije. Profesor Antic je dobio orden koji potice jos iz prosloga veka... Ja necu da se pravim mnogo pametan. Eto taj orden je izradjen cini mi se za vreme Balkanskih ratova, a dodeljuje ga Aleksandar Karadjordjevic, odnosno njegova porodica.. Taj Orden se zove Orden Krune. A prvi orden te krune je odredio Aleksandar 1 Karadjordjevic. Predlozen je, odnosno usao je u zakonsku proceduru za vreme vlade Nikole Pasica 1911 godine. Aleksandar Karadjorjevic, koji je ujedinio Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca. A profesor Oliver Antic ima jos jedan orden. Dragi studenti, raspitajte se ko je bio Milan Vujaklija.

Radi vise stvari istovremeno. Isptuje studente, razgovara preko telefona. To mogu da rade samo inteligentni ljudi.

пих, ја знам гомилу глупих људи који могу ово да раде и још две ствари поред тога.

"Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu)."

Skodin blog | 04. Septembar, 2010.

Sad javili da je umro, tako da kao bezosećajan čovek dobijaš minus