On je odavno u ovom poslu

paninaro 2013-02-17 12:57:02 +0000

Napunio se i sada ga boli kurac. Počeo je prije svih, u vrijeme kada je stvar još uvijek bila vruća, uzeo je i pare i slavu a onima koji dolaze kasnije ostavio samo mrvice. Rizik košta, ali se i isplati. Pitanje je samo da li je sve to dovoljno da zaliječi duševne rane koje uspjeh za sobom ostavlja. Bilo kako bilo, čovjek je uvijek na istom, u grob još niko ništa ponio nije.

- O, kolega, nismo se odavno vidjeli. Pa kako ste mi?
- Nije loše, kolega, kako ste Vi? Vidim, proljepšali ste se, ide dobro?
- Nije loše, ne valja se žaliti. Kao što znate, ja sam odavno u ovom poslu, sada i nađem pet minuta da potrošim na sebe. A Vaših pet minuta je upravo stiglo, jel' tako, kolega?
- Više bih volio da tih pet minuta prepustim nekom drugom ali šta je, tu je, mora se živjeti.
- Sve najbolje, kolega.

6
33 : 4
  1. Као напримјер неки старији аутори.
    +++

  2. Као напримјер неки старији аутори

    Axaxaxaxaxaxax. Pisali viceve i nisu znali šta će sa ocenama. +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.