Prijava
   

On prdi, ona podriguje

Vrhunac dobrih odnosa bračnih parova.

Iako ova konstatacija treba da izazove gađenje kod mnogih ljudi, značenje joj je sasvim suprotno. Koristi se za one bračne drugove koji su zajedno prošli i sito i rešeto. Imaju decu i vole se. Zarađuju za život već dugo i slobodno se oslanjaju jedno o drugog. Ovo im dođe k'o šlag na tortu.

Sada, ni on, ni ona se ne stide da jedno pred drugim izbace štetne tvorevine, plašeći se da će ga zbog toga supružnik napustiti. Sete se sebe pre dvadeset godina kako su bojažljivo pratili svaki svoj korak ne bi li izazvali gađenje kod voljenog/voljene. Sad udri Mile po pasulju i muzici. Divota!

-Kako Stanko, čuo sam da se viđaš s njim, nisam ga video još od osamdeset prve, tad smo završili studije i kud koji, mili moji.
-Šta da ti kažem, živi lep život, ima kola, stan, ženu i decu. Ne moš' bolje!
-A za koga se oženio?
-Nećeš verovati, za Ljubinku. Misliš ti da se oni svađaju? Kakvi, čim je završio školovanje odma je prebacio preko praga, i prave decu k'o siročići. Ima ih brale puna tepsija. Što bi se po narodu reklo, on prdi, ona podriguje.
-Nemoj zajebavati, mislio sam da oni neće dve noći izržati! Pozdravi ga puno i reci mu da ću mu poslati pivo, imam dug od ranih dana!

Komentari

Зашто је ово овако слабо оцењено? :+)))

Ех, нећемо ни ти, ни ја добити одговор на то питање. :)

Ужас бре, читајте људи!!!

Нема ништа без штикле, ако ме разумеш. Теби хвала! :)

Знам бре, тако је и код мене било док штиклу нисам добила, а и сад је изгледа исто, погледаш само задњих пар дефки и све ти јасно... Нема на чему брате. :)

To nešto kao moji... Mada moji se stalno nešto svađaju... Mislim da se i ne svađaju zbog svađem nego zato što tako vole... xD +

Ко се бије, тај се воли. :)