Prijava
   

Ona tamo nedelja

Nedelja posle sledeće nedelje iliti nedelja pre prošle nedelje.

-Kad je onaj koncert?
-One tamo nedelje!
____
-Brate kad si uzeo tu jašu?
-Ček da se setim, ne preošle nedelje, nego one tamo.

Komentari

Свашта се дефинише. :) +

Hm. Ja sam mislio da je ova tvoja. http://vukajlija.com/one-tamo-nedelje/214814
Starija je i od tvoje, i od one druge, podosta..

Vidi, ja koristim pretragu, ako mi ne izadje takva defka, ja je definisem, a ti mozes slobodno da trazis za sve moje defke ima li iste ili slicne, jebiga, sta sad ako sam definisao isto, hocemo umreti svi? Ne znam zasto mi nije izasla ta defka ali veruj mi ne bih definisao da ima.

Izašla ti je zato što si verovatno kucao ''onA tamo nedeljA''. A ova je onE tamo nedeljE. Fazon, ne bih ti ni stavljao ovu, nego si rekao da si definisao isto kao onaj batica, ja potražim a ono nigde tvoje..

Pa ok, definisao sam pre njega, ako nekome smeta ova moja neka prijavi modu, mod ce je obrisati, ja ti kazem, kada ukucas neku defku izadje ti 10 na istu foru, tako da jebiga.

Fora je naći onu koja ne izlazi. Nije poenta u redefinisanju, već u definisanju. Valjda..

Pa jeste, ali shvati covece da nisam znao da postoji, nemoj da me nazivas plagijatorom, nisam ja pogledao tu defku i prepisao je, nisam je video.

Nisam rekao da si plagijao, nego da si redefinisao definisan pojam. Ima razlike.

To si rekao sad, a ono "polako sa plagijatima" ?

Pa pazi, ako krenem da ti čitam definicije jer mi se prva koju pročitam svidi, pa onda naletim na 6-7 komada koje već postoje, skoro identične, naravno da ću prvo pomisliti da si plagijao. Posle sam pročitao i video da su drugačije definisane, ali već postoje.
Koristi pretragu malo temeljnije. Pretraži 3 puta jedan naslov, pre nego što ga objaviš. Zamisli napišeš definiciju, dospe na naslovnu i ispadne da već postoji slična, pa ti je obrišu. Ne bi se osećao prijatno?

Ne bi' sigurno, a reci mi, jesi ti neciji dupli?

lolololololo

Pa ja stvarno džabe pišem. Napisao sam ko sam, samo što izgleda nisi čitao, kao ni ostatak stvari koje sam pisao. A, bogme, ni moj nick ne odaje moj identitet.

A Buksnetina, ahaa, znam sad :) skontao sam lololo