Prijava
   

Onaj Hitler je bio u pravu

Pokojni kancelar Trećeg Rajha ima u najmanju ruku vrlo lošu reputaciju, i reklo bi se vrlo opravdano. Šta više, njegovo ime je postalo sinonim za zlo, za samog nečastivog.

Međutim, kaže se da i đavolu valja ponekad sveću zapaliti. Moderna vremena, sa svim tolerantnostima i inkluzivnostima koje donose, često stavljaju čoveka pred teška iskušenja. Usled toga, desi se pokatkad da i ideje odavno mrtvog Vođe nemačke nacije na neki način ožive i postanu razumljive savremenom ljudskom biću.

- Šta je Bogoljube, šta je ? Šta ćutiš tu i stojiš k'o čiviluk. Pričaj šta je bilo.

- Jao Ljubinka, Ljubinka. Bolje da nisam iš'o.

- Pa pričaj šta je bilo.

- Odmah kad sam uš'o kod te poverenice sve mi je bilo jasno. Oraj da joj ne uzmeš iz ruke. Uglavnom, kaže ovako. Mi sad ne smemo Milkici da ulazimo u sobu bez njenog znanja. Napunila je 14 godina i ima pravo da pušta koga hoće. Još manje smemo sobu da joj pretresamo. Ako sumnjamo da konzumira narkotike, možemo sa njom o tome da popričamo, ali opet samo ako ona na to pristane.

- Gospode Bože! A šta kaže za ovu, znaš na koju mislim.

- Tu me tek sasekla. Kaže da je seksualna orjentacija pravo svakog bića, a ako je Milkica ta ... seksualna manjina ... onda je dodatno zaštićena. Ne smemo da joj zabranjujemo da se viđa sa partnerkom, ne smemo da joj pretimo da ćemo da je isteramo iz kuće. Šta više, kao ranjiva grupa ona može da zahteva da se mi iselimo.

- Gospode Bože!!! Pa da li je ta normalna ! A ti , šta si ti radio ? Ćutao si k'o mula i šonja, umesto da toj kalašturi zavališ šamarčinu što nam se meša u porodicu i hoće dete da upropasti !

- Gde sam smeo. Kažu da je i poverenica ta ... seksualna manjina ... A još je i sunarodnica Zelenskog, ako me razumeš, pa je dvostruko zaštićena.

- Gospode Bože ... da popijem jedan bensedin da se smirim ... Stvarno vi današnji muškarci niste za ništa. Ja da sam otišla iskopala bi joj oči, pa makar posle robijala. A da ti kažem nešto, onaj Hitler je bio u pravu. Sve je to odavno trebalo u sapun, pa bi se znao neki red.

Komentari

Fina defka,nema šta!