Prijava
   

Onaj pogled

Ono sto izaziva Onaj osecaj u grudima, koji se javlja kao posledica zadrzanog usklika "KARACU!" Ujedno je i najbolji period da krljnete zvaku doticnoj, i da otpocnete igru koju ste ocekivali ceo dan.
Ipak, treba biti oprezan, jer ovaj pogled je toliko obecavajuci da vas moze zavarati, da pomislite da je sve gotovo, prestanete da obracate paznju na detalje, i pocnete samo da gledate kako da ga gurnete. TU prave gresku neiskusni koji misle da znaju nesto, i TU se filtriraju prekaljeni umocitelji.
Iako pogled bukvalno znaci "navali na mene" ukoliko ga poslusate, zajebali ste se, i ostacete suvoga, a u zenskim krugovima cete biti proglaseni za manijaka. Svejedno, ako ne poslusate uopste, opet cete ostati suvoga, a u zenskim krugovima biti proglaseni za smotanog sabana. Dakle, poslusali-ne poslusali, ostacete suvoga. OSIM ako znate znanje.

Ona :gleda ga Onim pogledom:
Shvata da joj je prisao, i da je poceo da je ljubi. Razmislja u sebi: "Sad ce odmah da me uhvati za sisu, znam sto posto, samo zeli da se krese, isti je ko i svi drugi!" iznenadno shvata da je jedina ruka koja je dodiruje ona ruka kojom joj nezno drzi glavu. "Jao, pa on je romanticna dobrica, nije me uhvatio prvom prilikom!" Potpuno mu se predaje. Nastavljaju da setaju, gledaju zalazak sunca, i ona oseca da joj je hladno. Presrecna sto je nasla romanticnu osobu, jedva iscekujuci da se vide sutra, tuzno mu govori da mora kuci, i pozdravlja se s njim. On joj predlaze da je odbaci do kuce, da se ne mrcvari po prevozu. "Evo ga, sad hoce... Ma ne, samo je brizan, ne zeli da se secam sa smrdljivim babama" Pristaje, ulazi u kola. U kolima cereta o necemu, i odusevljava se koliko se dobro razumeju. Stizu blizu njene zgrade, na parking. Ona ga poljubi, jednom rukom drzeci se za vrata, ali poljubac se nastavlja, prelazi na ljubljenje u vrat, na grudi, prebacuju se na zadnja sedista, kondom se pojavljuje odnekud, i posle 2 sata ona izlazi iz kola, presrecna jer je nasla "pravoga".

On :primecuje taj pogled, usklikuje u sebi "KARAM KARAM KARAM KARAM!":
Prilazi joj, sa bolom u grudima zbog zadrzanog usklika, levom joj hvata glavu kako je ne bi promasio, a desnom se hvata za dzep, proveravajuci da li su mu tu kljucevi od kola. Okrece setnju na ka kolima, prolazeci setalistem sa koga se vidi zalazak sunca. Ceka da jebeno sunce zadje i da dune prokleti vetar. Vec smoren docekuje, u zivotu ga drzi samo cilj, nastavljaju ka kolima i on joj tek uzgred kaze da je blizu parkirao, i da moze da je poveze kuci da se ne cima. Slaze facu u stilu macka u cizmama iz Sreka, da ona slucajno ne bi pomislila nesto lose, i uzvikuje u sebi "KARAM KARAM KARAM KARAM!" kada ona pristaje da je on poveze kuci. U voznji automatizovano klima glavom, i slaze se sa svime sto ona kaze razmisljajuci de ima mracan parking blizu njene kuce. Nalazi ga, parkira se u najveci budzak. Opet je ljubi, a rukom poseze ka pregradi gde je 5 sati ranije zasteko kondome. Prebacuje ih pozadi, krece da se spusta nize, i da je polako otvara. Vesto iznudjuje da se prebace pozadi, i usklikuje, a sta drugo, nego "KARAM KARAM KARAM KARAM!"
Dva sata kasnije zakopcava slic, otvara joj vrata, i iskusno se smeska dok isparkirava.

Komentari

evo tebi ONAJ plus!
Al smanji malo karanje:)

E,za iskusnog znalca..+

definicija je objasnila neke stvari! :D +++

"KARAM KARAM KARAM" :DD
super je.. +