Oni što nose dugu kosu

sasha_215 2011-07-20 00:19:53 +0000

Категорија људи омражена код већине старије популације и све већег броја младих умова васпитаних од стране турбо-фолк дива. Ови људи се одликују дугом косом и бунтовним изгледом, а већина свира и неки инструмент, најчешће гитару. Због ових атрибута јако су омражени код традиционалних и хипермодерних људи, и то до те мере да су ови у стању да мрзе свакога ко има иоле дугу косу или само воли да свира гитару. Стога се у ову групу насилно сврставају сви људи који поседују неку од тих особина, или једноставно нису по мери горепоменутим људима.

Разговор две старије госпође из комшилука:
М: Ено га Радојицин мали, прође, носи гитару на леђа...
С: Куку, оде да свира оне њи'ове музике... Страшно!
М: А штета, леп дечко, паметан, добар ђак, и у то да упадне...
С: Ма сугурно се и дрогиру, знам ја те са дуге косе, све го дрогош...
М: А шта фали да се нормално друже са осталу децу... Ето мој Миша, дружи се са децу, слуша народну музику, има девојку - иста Карлеуша...
С: Еее, да су сви као он...

7
41 : 6
  1. kosmurani, uaaaaa +

  2. Hahahahah Radojicin mali...slozna braca zakon!

  3. Moj jedan drug je jedno godinu dana nosio dugu kosu i mi smo sve palili da voli metal i lik se smorio i osisao na kraju.

  4. брале, ја сам фурао дугу косу до пре годину и по дана, а тад сам слушао само реп и реге, али људи су идаље мислили да сам металац... а замисли ти металца који носи реперске лоне и патике!!! =))

  5. Ово је добро. Пљас.

  6. Najgore je što se malo duža kosa (do pola i preko uveta) smatra predugom. +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.