Prijava
 1.    

  Onlajn spiritualisti

  Nova kategorija korisnika društvenih mreža.
  U pitanju su oni koji u realnom životu pizde i histerišu za svaku sitnicu pa se trude da preko neta kanališu negativnu energiju.

  U prijatelje prihvataju sve koji im upute zahtev jer oni vole sve ljude i u svima pronalaze nešto dobro. Neretko i sami dodaju nepoznate ljude jer smatraju da se njihovo unutrašnje bogatstvo meri brojem (onlajn) prijateljstava.

  Svako jutro putem statusa požele prijatan dan svojim prijateljima, svako veče se odjavljuju sa lepim željama za laku noć. Svima uredno čestitaju rođendane, slave i ostale praznike. Čak i kada im upute ponudu da snime sado-mazo pornić za 2000 dinara ili ih javno popljuju da su sektaši i smarači, oni ostaju jednako fini, staloženi i ljubazni.

  Među prijateljima imaju, pored fizičkih lica, profile naslovljene na alternativno znanje, anđele čuvare, emocionalnu inteligenciju, energiju prirode, poruke učitelja, intuitivni govor univerzuma i tako u nedogled. Posebno VIP mesto zauzima njihov onlajn duhovni vođa Dharshana Thilakerathne.

  U stanju su da neumorno spamuju svoj i tuđe zidove kolačićima sudbine, ljubavnim horoskopima, mudrim citatima, porukama mislilaca i sl. Stotinama svojih prijatelja uredno šalju slike kuca, maca i malih beba, bukete cveća, slike zalaska sunca i ostale kvazi smirujuće fotografije.

  Na statuse (pored jutarnjih i večernjih pozdrava) stavljaju samo mudre citate velikih filozofa i odlomke iz kapitalnih dela domaće i strane književnosti. Kada postavljaju muziku to je obavezno nešto spiritualno, zvuci prirode ili klasika, a najekstravagantnije što dele sa javnošću je domaća sentiš muzika.

  Kresmenko Pizdović sent you a request in Zen Garden.
  Kresmenko Pizdović sent you a request in Beautiful Floral Wishes!!
  Kresmenko Pizdović sent you a request in Flowers For You!
  Kresmenko Pizdović sent you a request in Zen of the Day.

  - Jel znaš ti nekog Kresmenka Pizdovića? Ti si nam zajednički prijatelj na Fejsu. Dodao me je pre tri dana i od tad ne prestaje da mi šalje neka sranja, neka srca, cveće, prozu. U notifikacijama mi samo iskače njegovo proseravanje!

  - Ludi Kresmenko? Znam ga, radi kod mene u firmi. Taj je poslao ženu u sigurnu kuću a majka i otac ga se odrekli preko Politike. Sad skuplja mačke i glumi neko ludilo!