Prijava
   

Opača, reaguj!

Uobičajena fraza koja se veoma često nađe među komentarima na saznanje da je neki /bilo koji, bilo kakav/ košarkaš otpušten u svom klubu, i kao takav postao slobodan agent. Upućena je Milanu Opačiću, sportskom direktoru KK Crvena zvezda, koji je u svom očaju /pošto titulu nisu osvojili Bog te pita od kad/ dovodio u mnogo navrata kojekakve igrače, ne bi li se klub nekako pojačao i prekinuo dugogdišnju dominaciju na svim frontovima, najvećeg rivala, Partizana.
Aludira na nesposobnost uprave KK Crvena zvezda da sa prilično dobrom finansijskom konstrukcijom napravi bilo kakav rezultat i nemoć da se oformi stabilna ekipa, upravo iz razloga što je novac rasipan na angažmane "sumnjivog kvaliteta"...
Tako se ustalilo da se čim se pojavi vest na sportskom portalu b92, o tome da je neko otpušten, bar nekoliko puta u komentarima nađe i popularno: "Opača, reaguj!", pisano podjednako od pristalica oba večita rivala. Čak se pojavljivalo i kada se radi o otpuštenom fudbaleru ili nekom drugom sportisti ili sportskom radniku /a ne košarkašu/.

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=404124

Komentari