Prijava
   

Opisivati krug

Kako mislima, tako i pokretima ponavljati jednu te istu radnju, ne nalazeći ništa novo; iako je cilj sasvim suprotan - potraga za rešenjem. Dakle, vrteti se u krug sa namerom da se reši, tebi u tom trenutku - nerešiva enigima.

- Da joj priđem ili ne? A šta ako ima dečka? A i ja imam devojku... Ako priđem koju takiku da koristim? I da joj se ne svidim, samo ću dobiti korpu, šta je to? - ništa, razmišljao je u sebi. Pa opet on u sebi, da joj priđem ili ne? A imam devojku, ne smem joj to raditi. A možda i ona ima dečka, pa ću korpu da dobijem, ali to je ništa... I tako u nedogled opisivao je krug.

- Šta je ona tražila sa njim? Moram to da je pitam, pričali su celo veče. Ali šta je loše u tome što su pričali? - ništa! - vrteo se po sobi sa namerom da je pozove na telefon - ali sramota je biti ljubomoran, ali opet šta je ona tražila sa njim? Šta je loše u tome što nu pričali - ništa! Buncao je u sebi opisivajući krug kako mislima tako i koracima po sobi.

- Ako joj bacim po faci, razmažem sminku nateraću je na suze, pa će da se naljuti, ali to je zadovoljstvo! Možda je i njoj zadovoljstvo. A mogu i po sisama. A? Bolje po faci! - Ali naljutiće se. Uostalom šta ima loše u tome? Ništa! A šta ima dobro u tome?! Svašta, sa moje strane. Da joj bac... :svrš: U kurac! :ode sve u kondom:

Komentari

Haha, potseti me na školske dane :) +

lolololo, mene još podseća :)

I sad si ti opis'o krug sa ovom defkom, a ništa konkretno nisi rekao. Baš kako i treba za ovaj pojam. :) +

Pa smorkaaa :) Ništa nisam rekao :)
Kakav je to predozirani elijen na glavataru?! :D

Vratiću Morijartija (mnogo mi se đa taj avatar), ovo je besna devojka, mislim od besnila kao obolela. :P

Mrzi me da čitam defku al moram da bacim koment lolo
Elem Smorka nije ova na glavataru tolko gadna ko onaj lik što si onomad rekla da ti se sviđa lololo

A nije gadan! Daaaaj, neće me ljudi sada valjda po voštanom pamtiti! :D
BAŠ JE LEP, BAR OVDE!