Prijava
   

Opšte zadovoljstvo

Jedna od najvećih zabluda na svetu, jednostavno zadovoljenje ljudi i njihovih prohteva je nemoguće... Svi mi imamo bar neki razlog kako bi bili nadrkani, za šta naravno okrivljujemo druge recimo: političare, šalterske radnike, profesore, šefove, itd...

Evo kako prosečni Srbin doživljava pojedine nasumično odabrane dane u godini:

27. mart:
Joj ala ne volim ovo promenljivo vreme, malo pada kiša malo sija zubato sunce... Nema čovek šta da obuče, a da se sturi od vrućine ili da se ne smrzne ! Hoću leto da idem na more da se kupam i barim ribe !!!

30. juli:
Aj opet +40 ne mogu bre da dišem normalno !!! Ne mogu do prodavnice da odem, a da me ne strefi toplotni udar !!! Joj šta bih dao za malo jesenje romantike; blagog povetarca koji ljulja predivne žutosmeđe krošnje drveća...

26. oktobar:
Opet prokleta kiša !!! Aj burazeru ne mogu normalno da prošetam, a da mi vetar ne odnese kišobran i da pokisnem kao jbn-i miš !!! Hoću sneg !!! Hoću novu godinu da se s razlogom olešim sa ekipom !!!

17. januar:
Opet -15... Smrzavam se k'o ovčiji braboljak !!! Oni majmuni iz toplane samo štede ugalj najeli ga se da Bog da, dok EPS samo pumpa račune za struju !!! Hoću proleće !!!

Komentari