Prijava
   

optereceni ljudi

pacenici koji umesto da ocenjuju definicije idu okolo i napusavaju ljude koji prave pravopisne greske. uopste im nije bitno o cemu se radi u definiciji, bitno je da se lik zajebao za slovo i red bi bilo da mu to natrljamo na nos. i onda pored minusa koji zalepi zbog te greskice ostavi 5-6 smarajucih komentara eto cisto da pokaze ljudima koliko je zapravo on strucnjak za srpski jezik.

Komentari

Bravo, trebao je i ovo neke da kaze.

Ljudima treba ukazati na gresku, da bi je popravili dok imaju vremena. Manji ili veci previdi su uvek moguci, a i nisu svi profani srpskog jezika ovde.

slazem se dobrivoje, uvek je dobro ispraviti nekoga ko gresi ali zar ne moze da mu posalje poruku na pvt ili da smiri malo ton? znas koliko ima ljudi na vuki koji samo love tudje greske? usao sam na profil jedne cure, od 100 komentara bar pola je o pravopisnim greskama! svaka cast curo, znas srpski jezik al pretera ga bre...

mota mi se po glavi ideja o jednoj defki na tu temu...hmmmm...biće ovih dana...

Skoro uvek ispravljam ljude po pitanju pravopisnih grešaka, ali takođe dam i + pa ponekad i omiljeno, ako je defka/poster dobra/dobra. Nisu svi koji ispravljaju totalni smarači :)

*Dobra/dobar. Eto, i meni se desi da pogrešim :D

ako je neko jednostavno omasio slovo necu da smaram, eventualno cu skrenuti paznju autoru da promeni dok nije kasno, a ako neko mesa "jer" i "jel" ili pise ne uz glagol to je ona najgora nepismenost i uglavnom uz to ide sranje definicija/poster pa lupim minus ako je dobra stvar i nasmeje me dacu + i skrenucu autoru paznju na gresku... i mogu samo da se nadam da ce to shvatiti kao kritiku i pokusati to da popravi u buducnosti al nikad ne napusavam il zapocinjem svadju zbog toga

e Псиџо, Псиџо... Имаш добру намеру, али грешиш...
Пише се *Је л'*, а то што сви пишу *Јел* је и главни разлог писања *Јер* уместо *Је л'*...