Prijava
   

Ortak iz žandarmerije

Specijalac. Prošao eliminacioni test i pošto je utvrđeno da nije normalan, primljen je. Završio je obuku, primio 3 plate i sad je mnogo lud. Drži se jednog od osnovnih načela elitne jedinice da treba sve dati za druga. Tu i tamo ispali po koji hitac u bakute koje sporo voze, jer hej, on je iz žandarmerije, žuri čovek, ima vrlo važna posla, možda čak vozi neke ljude da ih zapali, onako privatno.

Ima višak testosterona pa mu je vilica nabrekla kao kod Luka Vilsona. Obim nadlaktice mu je 99, a podlaktice isto 99. Levom rukom ubija a desne se i sam plaši. Pravoslavac čovek, i patriJota veliki, bar do prvog keša od stranih kontraobaveštajaca. Glavni u klubu, glavni u kraju. Jednom rečju moj drug iz osnovne.

Problemi neki u klubu, lik neće da nam donese piće.

Ja: Okrećem broj. Halo, e desi tebra, hajde bani u Tropiko treba mi pomoć, neka frka ispala.

Dolazi ortak iz žandarmerije i slama me kao pičku.

Ja: Ležim na podu i krvarim. Ali zzzzašto, pa mi smo drugari iz osnovne?
ortak iz ž: Zato što mi se može. Umri pičko internetska!

Komentari

Ja na šljaci pre jedno 10 godina, radio k'o portir i taman mi se završava smena kad staje auto ispred kapije i lik pita da li znam gde su ledine. Pošto bi čekao autobus sat vremena, ja ga iscimam da me poveze, jer moje naselje je blizu ledina, pa ću mu objasniti kako da dođe tamo. Poveze on mene i usput kaže kako je iz Žandarmerije. Veče pre toga bila neka tekma, ne sećam se koja, neka mala tekma. Znam samo da smo dobili batine od Žandarmerije i on krene da se hvali: "Kako volim kada idemo na tekmu. Vrh. Da bijemo one majmune tamo."
Naravno, a kada dobije batine onda mu nije lepo, al' nema veze, izašao ja jedno pola kilometra pre moje zgrade, poslao njega na suprotnu stranu jedno 10 kilometara i laganezi kući.

Ako slučajno čita ovo nekim čudom posle deset godina, mogu da mu poručim da jede govna.
+

Ako slučajno čita ovo

Ko? :)

možda čak vozi neke ljude da ih zapali, onako privatno.

Da se ne baci.

Džoni dobro si postupio.