Prijava
   

Osmomartovski koncept

Koncept koji za cilj ima zadovoljenje trivijalnih potreba bitnih žena u životu, uz izbegavanje preplitanja ženskih sujeta. Kao što je poznato, taj dan je proglašen praznikom žena i dugogodišnji obrasci ponašanja zahtevaju poklon koji će svakoj ženi u tvom životu simbolično pokazati gde joj je mesto u srcu, razumu, a i novčaniku. Potencijalno veoma opasna situacija za čoveka koji ima značajan broj žena koje direktno i indirektno utiču na njegov život. Zadovoljenje tih hijena je esencijalno, naročito ukoliko se želi sačuvati korektan odnos sa svakom, ali veoma je važno za znati da ženske sujete deluju kao veoma odbijajuće sile, jer svaka želi biti na vrhu prioroteta. Ključne žene u životu svakog čoveka su supruga/devojka (de iure lepša polovina), ćerka, ljubavnica (švalerka) i na kraju, ali ne i po važnosti, majka.

Poklon za de jure lepšu polovinu pre svega treba aludirati na ljubavni žar koji, jelte, još uvek gori kao u prvim mesecima veze. Ne treba biti vulgaran, jer ipak s njom imaš više od samog koitusa. Uglavnom kod njih pali neko cveće, ali mora se izbeći standardizacija koja predstavlja generičke poklone koje gotovo svaki muškarac svojoj voljenoj udeli. Dakle, ruža sa salatom okolo odmah otpada. Ipak si s njom proveo bitne godine života i moraš joj i simbolikom pokazati da je njeno mesto na lestvici žena veoma visoko. Dakle, tu ide neki fensi cvet zajebanog imena, veoma redak i skup, tipa japanska orhideja s tibetskom lavandom. Vulgarni pokloni poput divljih parfema i providnog veša - otpadaju.

Ćerku takođe voliš, ali sigurno ne na isti način kao i kevu njenu. Dakle, poklon treba biti ispunjen nekom kosmičkom ljubavlju koja krasi odnos oca i ćerke. Ne treba pominjati da se ćerki ne kupuju parfemi i ostali eksplicitno i implicitno jebozovni artikli, koji neretko mogu naterati ćerku na ko zna kakva tumačenja. Dakle, kao poklon ide nešto što će je godinama podsećati na istinsku ljubav i naučene životne lekcije.

Koncept švalerke dobija na važnosti ovog dana. Ona zna da je večito druga, ali od ovog dana očekuje barem privremeno i prividno penjanje na vrh prioritetnih žena jednog muškarca. Nije ni njoj lako, stalno iskradanje, gerilski ljubavni život po motelima i iznajmljenim sobama, večito obitavanje u senci supruge, samo zarad povremenih zajedničkih momenata. Ipak je ona gotovo uvek tu - kad je ženi muka, kad joj "progledaju" kurje oči; i čeka svojih pet minuta slave. Ljubavnica predstavlja oazu hegemonije koja je kod zvanično voljene odavno presušila, ili poprimila drugi oblik. I švalerka ima osećanja, ali budimo realni, previše se osećanja potrošilo na istinski voljene, te švalerkin poklon pre svega ima za cilj dalje održanje trenutnog statusa, jer uvek moraš imati nekog kad je žena van stroja. U ovom slučaju, poklon treba da predstavlja sve ono što je nepoželjno za ženu i ćerku - jebozovni veš, neki wild & sexy parfem i slični artikli koji upotrebu imaju u samom švaler-švalerka odnosu.

Na kraju, ali ne i po značaju, kraljica majka. Gospodarka sujete i večiti vođa žena iz senke, koja uvek i po svaku cenu želi zadržati svoj oticaj na voljenog sina koji je ubeđen da je lista prioritetnih žena promenila redosled. Osoba kojoj je najveća satisfakcija da zna da je njen mezimac i dalje drži na samom vrhu piramide prioriteta. Svakoj majci bi najlepši poklon bio znanje da je poklon njoj namenjen od najveće simboličke vrednosti od svih osmomartovskih poklona. Ipak je ona najposesivnija žena od svih.

Jebeš mi sve ako Osmi mart ne treba zakonom zabraniti!

Komentari

Ovo očekujem da se odabere sedmog marta!

aj evo ti plus bez čitanja,jer nisam mamurna
uživaj!

Mala Vidra
aj evo ti plus bez čitanja,jer nisam mamurna
uživaj!

Tebi treba kupiti neki ženski parfem za Osmi mart, da ne furaš više onaj muški!

znači, da očekujem parfem od tebe? :D

To švaler neka ti kupi, ja sam čovek suptilan, kod mene orhideja šizenje i taj rad.

hahahaha,pročitah defku.
jebi se, sad neću ništa, baš ti je sranje generalizacija :D

Oprosti, a što te vređa status švalerke? I švalerke su ljudi!

ma marš
ti si kurva!

Kurva sam tim se dičim!

ок! сад ми мораш купит мој парфем!

ма мрш и теби!
адидас, рози

Cccc, moraju biti rvački parfemi?

pa nisam džaba rvačica, jebogati!

Ево ти сплу за труд. Не знам, некако ми је просечна.

Почео си лепо, али сам се сморио поселе.

Vidro, ne hotuj na komentarima, molio bih.

Pa nije odabrana da ne sme da bude prosečna. (:

sanjaj, kurvo!
uostalom, kad je on napisao defku da valja, akoćemorealno

Kakav nedoličan rečnik, strašno!

Akademski, prije svega!

Slabo kapiram bosanske fore, no hard feelings! :D

A samo sam rekao da ti je mužavan parfem koji koristiš... :(

što govori u prilog tome da ne'aš pojma! :D

Kad mi budeš švalerka, kupiću ti neki parfem sa stilom, samo da se konsultujem s ćaletom! ;)