Prijava
   

Osobe koje psihoanaliziraju same sebe

Kreteni. Level pro.

Preispituju svaki svoj postupak, do njegovog najsitnijeg dela. Poput Terminatora procenjuju gde, kako, kad i zašto.To su oni likovi koju sebi čupaju dlaku sa glave i u njoj traže smisao .Njima se loše stvari ne dešavaju, oni su to želeli da se dogodi. Oni su proizveli polje loše karme koja ih je kaznila za loše vladanje trenutnom situacijom. Obično veruju u horoskope, numeričke i tarot zajebancije i pokušavaju na osnovu toga da prodru u centar sopstvene psihe. Predstavljaju izuzetan primerak za moderne psihologe. I ustanove. Zatvorenog tipa.

- Gde sam, šta je ovo, šta ću ja ovde ? A da , pa ja sam lud i ovde su me zatvorili.
- Hmm to je nemoguće , nisam lud, zdrav sam, poznajem sebe, evo mlatim rukama i derem se jer sam zdrav, to je normalno.
- Ne to nije normalno, normalno je u džungli, a ovo nije džungla. Možda da se preselim u džunglu tamo ću biti normalan, a ovde ću od sada da ćutim, da ljudski je ćutati. Pa ja sam čovek, pa da, ali imam glas, što znači da ne treba da ćutim, već da pričam. Da pričaću, sam sa sobom ali tiše. Ili da se derem pa da me presele u džunglu ?
- Evo ga doktor, pitaću ga da me preseli u džunglu.. DOKTOREEEEEEE !!!!
Doktor : Bromazepam odma'..

Komentari

U principu uvek me je zanimalo šta misle ludaci, ali koliko me zanima, toliko me i ne zanima, jer verovatno moraš da poludiš da bi to saznao, a nije mi nešto sada to u planu, makar ne u narednih 40 godina.
+