Prijava
   

Ostavljena žena

Vrlo komplikovana pojava. Kad je žena ostavljena, to ume da bude mnogo zajebano. U svakom slučaju, različite žene to doživljavaju na različite načine.

Prvi tip žene to doživljava na način ''Ostavljena ja, nemam nikoga, ostavi me ljubav moja, neću drugoga!'' i tako tera dok joj se na spolovilu ne nakupi paučina, sanjajući o izgubljenim snovima i sreći, kajući se kasno što je srce poslušala ili obrnuto. To je emo tip. Ona pati. Ona jednim delom svoga srca uživa u toj patnji. (Ja) Od takvih žena postanu usedelice.

Drugi tip žene doživljava muškarce kao gmazove koji puze i kao smrdljiva govna, što je tipično projektovanje misli o samoj sebi - ona doživljava sebe kao odbačeno govno koje sad mora da puzi pred drugima i moli da se neko smiluje i podari joj besplatan palamar. Međutim, ona to ne želi da prizna, pa na svakom koraku ističe svoje mizandrične porive. Tragedija je kad takve žene već imaju ćerke. To su one klinke koje mrze dečake i ne znaju zašto ih mrze. Naučile od majke, jebiga. Vremenom steknu fobiju od kurca, pa prvi muškarac mora dobro da im prodžara mozak kitom ne bi li izbacio svu garež koju im je ubacila majka u glavu.

Treći tip je kurva koja jedva dočeka da je muškarac ostavi, kako bi počela da se jebe punom parom. Ona je kivna što njen muškarac sada jebe neku drugu i zato želi da mu se osveti tako što će da se takmiči sa njim u tome, zapostavljajući činjenicu da je muškarac koji mnogo jebe različite žene jebač, a da je žena koja se mnogo jebe sa različitim muškarcima ipak samo kurva i ništa više od toga. Takve žene u 35. postanu umorne i razjebane, bez neke posebne perspektive.

Četvrti tip žene je jednostavno normalan tip koji pušta da stvari teku svojim tokom, kao što su tekle i pre nego što je ostavljena. Od njih može nešto i da bude.

Komentari

Ja glasam za tip broj 3....

Ostavljenaaa jaaaaa... bravo kraljice... Zaljubio sam se ^.^

Ovo malo za CKM i ZOOM, al' ajde plus.

Ово је за анале, бре!

...zapostavljajući činjenicu da je muškarac koji mnogo jebe različite žene jebač, a da je žena koja se mnogo jebe sa različitim muškarcima ipak samo kurva i ništa više od toga ...

Nije istina ;) Ako se ti postaviš tako da je isto - isto je, a ako imaš problem u svojoj glavi pa pustiš da ti drugi (muški uglavnom) kreiraju stavove onda dođemo do ovoga. Ako nešto mrzim to su žene koje pljuju i diskriminišu sopstveni pol i prave se svetice da bi se uvukle muškarcima u bulju.

Pritom ne podržavam promiskuitet ali mi se jednako gade non stop napaljeni muškarci koji ga guraju u svaku rupu i žene istog ponašanja. Ne vidim šta tu može da se razlikuje kad i jedni i drugi imamo jednake potrebe za seksom ;)

Minus naravno.

- неквалитетно, недостатак правих речи, пуно увреда. "prvi muškarac mora dobro da im prodžara mozak kitom " је фраза коју ниједна самосвесна жена не би употребила. не знам какву рибу изиграваш, али или немаш узор мајке у животу или су тебе малтретирали мушкарци када овако размишљаш.

Pokaži mi tu normalnu koja prosto pusti stvari da teku svojim tokom, molim te. Kupim ti šta god 'oćeš.

Ma, idi...

Svaka cast,sreo sam i srecom izbegao prva tri tipa zena/devojaka.Nasao sam cetvrti tip zene i ozenio se i STVARI TEKU SVOJIM TOKOM.....Miss Lucifer sta dobijam na poklon?

Ako ništa, defka je barem prodžarala strasti međ' komentarima. :-)

Uszaplunje.

definicija nista spec, dodatna glupoca lezi u tome sto ju je pisalo zensko. ali kapiram, ipak su ovde tipovi vecinsko glasacko telo

Definicija je tačna. Autorka nije opisala sebe, već tipove žena koje postoje. Zato @тијана nema potrebe za takvim davanjem epiteta autorki definicije.
@Miss_Lucifer
Naravno da postoje žene iz 4 primera, šta je tu neobično?

''- неквалитетно, недостатак правих речи, пуно увреда. "prvi muškarac mora dobro da im prodžara mozak kitom " је фраза коју ниједна самосвесна жена не би употребила. не знам какву рибу изиграваш, али или немаш узор мајке у животу или су тебе малтретирали мушкарци када овако размишљаш.''

Mojоj majci osoba poput tebe (koja tako nagađaš o ljudima koje ne poznaješ) može samo da se divi. Ona je sama, bez pomoći muža odgajila četiri deteta i izvela ih na pravi put.

Što se tiče džaranja kitom, ne bi bilo loše da s vremena na vreme to upražnjavaš, manje bi besna bila.

Hvala, Orko, i svi dobri ljudi!

Pozdrav! :*

Uzgred, kako se citira ovde?

ukucaš velikim slovima citat pa bez razmaka pejstuješ taj deo i bez razmaka velikim tatic

@ Tachkitza - uuuu, opako, opako. Sviđa mi se.
Dve defke - dve odabrane! I pored ponekad sumnjivog izbora, u tvom slučaju su dobar izbor napravili. Svaka čast.
Samo napred.
PLUS, naravno. Zar moram da napominjem? :-)

Broj 3 je najaci :) odlicna defka

Uzgred, kako se citira ovde?

Ne slušaj Auroru, Tačkice, može i razmak. Super je defka. Sve najbolje :))

Уууу! Чик фајт!

mmm ne lici na def ali ovde nista ne lici na def takoj da +

aha, znaci oca nemas, da ti nesto fali to je ocito..
ti si sramota za zenski rod, zbog takvih kao ti zene nikada nece ni biti ravnopravne

aurora072 i Mr. Moon, hvala na objašnjenju! :*

aha, znaci oca nemas, da ti nesto fali to je ocito..
ti si sramota za zenski rod, zbog takvih kao ti zene nikada nece ni biti ravnopravne

Skupi muda i napiši to sa svog naloga, a ne sa duplog, pa ćemo razgovarati.

stvarno ste bezobrazne. ako vam se ne svidja, ne morate napadati devojku! uostalom sve je tacno! sve! ako se nekom ne svidja, pa jos uz minus mora negativno da komentarise, znaci da se sigurno pronasla (mozda cak i pronasao), pa istina u tom slucaju jako boli. e neka vam je neko to sasuo sve u lice!

па шта ако неко остави негативан коментар, коментар је коментар, свако има право на мишљење, томе ово и служи

napravila sam juce nalog samo da bih napisala to..
ne napadam je, iznosim svoje misljenje. smeta mi sto propagira sovinisticki stav.
"zapostavljajući činjenicu da je muškarac koji mnogo jebe različite žene jebač, a da je žena koja se mnogo jebe sa različitim muškarcima ipak samo kurva i ništa više od toga." - ovako nesto moze da napise ili muskarac ili zena koja ima ozbiljan problem sa samopostovanjem.

Autorki svaka čast na studioznom pristupu!
Mislim da je navedno istina, ali da to nije konačan broj tipova žena.
Šta ako devojka neka želi da se uda i da izgradi zajednički život i porodicu s tim jednim čovekom/momkom?
Koji je ona tip? Nju ostavljanje i uzimanje ne zanima...................

minus..ogrcen,ogorcen stav