Prijava
 1.    

  Oterkin

  (eng. - otherkin)

  Jedna od novih devijacija kod ljudi, nastao kao trend na Tumblr-u.

  Oterkini svojim simptomima podsećaju na transeksualce. Poremećaj u kojem osoba veruje da nije čovek nego je neko drugo stvorenje zaglavljeno u ljudskom telu.

  Oterkini mogu da budu bilo šta. Lisice, vukovi, dabrovi, lenjivci, ajkule, kobre, morski krastavci, vanzemaljci... Ekstremniji primeri uključuju ljude koji se indetifikuju kao: Duško Dugouško, Tom, Džeri, Agumon, Isus Hrist, Zevs itd.

  Još ekstremniji primeri ukjlučuju biljke i predmete, pa imate ljude koji se indetifikuju kao žalfija, Hrast ili Canon-ov štampač.

  Uzeti u obzir da većina oterkina, pogotovo ovih sa Tumblr-a, nemaju nikakav papir od psihijatra ili nekog drugog stručnog lica, nego izvršavaju samodijagnozu.

  "Oterkin" je promenljiva reč, u zavosnosti od vrste s kojom se ovi "ljudi" indetifikuju u obliku (vrsta)kin. Pa tako, osoba koja se indetifikuje kao zec je zeckin (bunnykin).

  Šta je još karakteristično za ova... bića je da će u cilju izdvajanja od drugih, takođe i izmišljati, takozvane, preferirane zamenice. U primeru bunnykin-a, oni se samo odazivaju na zamenice bun/buns/bunself (s obzirom da većina... khm... ljudi koji imaju ovaj poremećaj se nalazi na engleskom govornom području (Sjedinjene Države, naravno) njih zabole uvo kako će se te njihove specijalno izumljene zamenice prevoditi na druge jezike). Bilo kakvo oslovljavanje ovih bića drugim zamenicama će izazvati smrtnu uvređenost kod njih. Čak i ako iskoristiš jebene gramatički utvrđene zamenice za njih.

  Što je najgore, ova stvorenja ne vide ovaj poremećaj kao problem, nego se na sav glas hvale sa svojim statusom specijalne snežne pahulje, pa će te videti gomilu oterkina kako raspravljaju o svom "daru" po Tumblr-u pod tagom "Otherkin". I 95% ovih devijanata živi u SAD-u (coincidence? I think not).

  -E, brate, šta radiš? Zašto čučiš tu i zavijaš na pun mesec?
  -Kako ne znaš? Ja sam paskin, pas zarobljen u telu čoveka.
  -'Ajde ne blamiraj se tu i dođi ovamo... Hej! Ne pišaj mi po patikama, moronu