Prijava
 1.    

  Otići u erlać

  Neopisivo zajebati stvar. Učiniti nešto nepopravljivim, da ga ni Isus Hrist iz mrtvih ne može vratiti. Preostaje samo sjediti i nadati se najboljem.

  Primjer1:

  Osoba1: Brate, šta bi, jesi dao uslov, ne izgledaš baš najzdravije..
  Osoba2: Ma, sve je bilo super, krenuo prije 10ak dana da učim i smuvam se sa onom malom što je ganjam već 2 mjeseca, a ona neka posesivna, sunce ti.. Po cijeli dan smo bili zajedno! I odlučim ti ja da probam da varam na ispitu, kad već nisam naučio, reko' valjda me jednom u životu sreća posluži! Iskopiram knjigu u najmanjem formatu, napišem gomilu puškica, sjednem u posljednju klupu, reko', nema šanse da me skonta.. I sve je išlo glatko, kad negdje na pola ispita ispade mi knjižica na pod, jebiga.. Ču' to ovaj asistent što je bio na par metara od mene, i tako ti prođe moj ispit.
  Osoba1: Au, strašno..
  Osoba2: Da, brate.. Sve otišlo u erlać. A i raskinuo sam sa kurvom.

  Primjer2:

  Ženska osoba1: Pa gdje si ti, ženo, nema te sto godina?
  Ženska osoba2: Evo me, malo izašla iz kuće, napokon, gdje si ti, šta ima?
  Ženska osoba1: Ma evo, učim, pa pravim pauzu, stegli ovi ispiti, nema se vremena ni za šta.. Šta ima kod tebe, nešto si se udebljala, ne viđam te u gradu, na faksu..
  Ženska osoba2: Ček, pa zar ti ne znaš?
  Ženska osoba1: Šta pričaš, ne razumijem?
  Ženska osoba2: E moja ti.. Sjećaš se onog izroda što sam bila s njim prošle godine? Raskinemo mi krajem prošle godine, meni kasnilo mjesec-dva, al' nisam pridavala neku pažnju, jer mi se dešavalo i prije, poslije 2 mjeseca odem kod doktora, kad..trudna. A za abortus kasno. I porodim se prije par mjeseci..
  Ženska osoba1: 'Ladno.. Pa gdje je on, zna li?
  Ženska osoba2: Ma zna, al' boli ga.. Šta da ti kažem, sve je otišlo u erlać, nek mi je Bog na pomoći..